tirsdag 28. august 2018

Sparebanken sogn og fjordane florø

Gratis avbestilling! Finn flybilletter på Norges beste reisenettsted. Bestill online her! Tilbyr tenester innan bank, forsikring og eigedomsmekling.


Legitimering Har du fått beskjed om å kome innom og vise legitimasjon? Våre bedriftsrådgjevarar i Sogn og Fjordane vitjar heile fylket.

Nedanfor finn du våre rådgjevarar basert på sine kontorplasseringar. Sparebanken Sogn og Fjordane – Eg hadde kome til Florø 14. Eg kunne ikkje fylt samfunnshuset fortare om eg hadde sett Bryan Adams på scena!


Informasjon om løpende lærekontrakter, godkjente lærebedrifter og opplæringskontor hentes fylkesvis fra Vigo. Alle landets fylker har inngått en driftsavtale med Vigo og Utdanning. Vi henter nye data fra Vigo og oppdaterer informasjonen om lærlinger og lærebedrifter hver natt.


Pedersen er bransjeansvarleg for petroleumsretta industri. Abonner på nyhetsbrev fra Florø Fotball. Vilkår og betingelser Personvern.

For dei som ikkje har tilgang på Firdaposten kan de lese saka her. Er dette ditt firma? Her saman med Marie Heieren (hovudtillitsvald i banken), Roy Stian Farsund (banksjef bedriftsmarknad Sunnfjord) og Trond Teigene (administrerande direktør).


Fjordane har for fjerde året på rad samla inn både julemat og julegåver til familiar som slit økonomisk. På søndag er det heimekamp mellom Florø og Sandnes Ulf og vi har VIP-billettar du kan vinne! Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette.


Vi har og avdelingar i Florø , Sogndal og Stryn. Banken har ein forvaltningskapital på om lag milliardar kroner og 2tilsette i Sogn og Fjordane og Bergen. Banken er det største finansielle fagmiljøet mellom Ålesund og. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Gir millionar til fotballhall i Florø.


No håpar toppsjefane i dei to bankane at bidraget vil utløyse fleire midlar. Banksjefen vår i Florø , Ole Auklan sjekka om drilling var noko for han då han delte ut 50. Kanskje vi ser han i 17.


Både geografisk og økonomisk vart Førde det udiskutable sete for hovudkontoret. Seinare har fylkesbanken òg opna kontor i Sogndal, Måløy og Florø. Florø Sportsklubb og Florø Idrettsråd ønskjer å bygge ein fullskala fotballhall i Florø.

Hallen si framtid avhenger av pengestøtte frå det offentlege og det private. Fylkestinget ta si avgjersle om støtte i saka. Dei to sparebankane har allereie tatt sitt standpunkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg