tirsdag 7. august 2018

Coop medlemsfordeler

Bestill hotell på nett. Gratis avbestilling! Sammenlign matkort og søk direkte.


Finn billige restplasser NU - også uspesifisert hotell ! Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret.

Nyt ferien med Coop HotellKupp, uansett om dere ender opp med en storslått storbyhelg, late dager eller om du tar med hele familien på tur til fjells. Last ned Coop medlemsappen til din mobil, og du har alltid medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig. GØR HVERDAGEN NEMMERE. Hvis du er medlem av Coop får du rabatt på drivstoff. Se hvilke bensinkort og bensinstasjoner din forening har avtale med.


Coop åpner en medlemskonto (bankkonto). Vi må være helt sikre på at kontoen opprettes på rett person, og vi bruker derfor fødselsnummer til å identifisere deg som kontoinnehaver i kombinasjon med BankID. Har du solgt bolig, fritidsbolig eller tomt, hjelper vi deg med kontrakter, tinglysing og oppgjør.

Vi har lang erfaring med alle typer eiendomstransaksjoner og sørger gjennom vår solide kompetanse og tilgjengelighet for at det gjennomføres en trygg og effektiv handel. Medlemsfordeler Fordelene ved å være medlem i et YS-forbund er mange. COOP -medlemmer får knallpris på billetter – kun kr 4for voksen (ord. kr 590).


Bruk rabattkoden COOPCABARET ved bestilling på dns. Koden legges i handlekurven i siste trinn før betaling, etter at dato og plasser er valgt. NITO skal bidra til at du lykkes i arbeidslivet og vi skal sammen være ingeniørenes stemme.


Avslutte medlemskap i Coop Hordaland Avslutning av medlemskonto kan gjøres i våre Obs Hypermarke Extra Vik, Skulestadmo og Øystese. Det er en rimelig spotprisavtale der du kun betaler kroner pr måned. Har du medlemskap med veihjelp får du hjelp uansett årsak. Når det gjelder forsikring er det viktig å velge riktig da det kan få store konsekvenser å velge feil.


Du får gratis veihjelp per kontingentår. Husk ekstra kort til hele familien. Som Coop Medlem får du medlemsbonus ved kjøp hos Zalando! Logg deg inn og bestill nytt kort på coop.


Du sparer penger på kjøpeutbytte og medlemsfordeler. På vegne av alle medlemmene har Coop forhandlet fram samarbeidsavtaler med en rekke store leverandører. OBOS-medlemmer får prosent rabatt på overnatting på alle Nordic Choice Hotels i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum hver helg og i alle skoleferier.

Senere byttet dem navn til Coop NKL før de skiftet navn til dagens COOP Norge. LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Vi gir deg her en oversikt.


Som medlem i Handel og Kontor har du en rekke fordeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg