torsdag 23. august 2018

Barselgruppe drammen

Barselgruppe drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Hei Jeg en jente på år som nylig flyttet til Lier. Jeg er nå i permisjon etter å ha fått en. Barselgruppe i Drammen.


Helsestasjon for barn finner du på Familiesenteret. Vårt arbeid i Drammen. Kirkens Bymisjon Fredrikstad. Amathea hjelper deg å finne svar ved usikkerhet rundt graviditet. Uansett om et svangerskap er planlagt eller ikke, kan det dukke opp spørsmål og tvil.


Da er det godt å kunne snakke med noen som lytter til deg, og som kan bidra med veiledning i dine egne valg. Spesielt nå som Solbergelva blir en del av Drammen og man ikke vet hvordan barsel-tilbudet blir, tenker Rosenvinge at sofagruppen hennes er et fint tilbud for nybakte foreldre. Her er det tilrettelagt for å ta med seg babyen sin, og det håper jeg flere vil benytte seg av fremover.


Mandager klokka 11. Nye familier velkommen. Du kan begynne nårsomhelst på året – etter en samtale med en ansatt. Asker, Drammen og Oslo. Fotograf Tina Andersen - org.


Videre at det ble opprettet en barselgruppe for foreldre med barn med funksjonshemming, og en støttegruppe til foreldre om hvordan takle den nye situasjonen å leve med et funksjonshemmet barn. Neste bruker tok opp problemet med rehabilitering. For mange brukere ble dette dyrt, kr. Nyfødtfotografering. Vi i Drammen og omegn Lokallag har en foreldre og barn gruppe.


Vi treffes som regel første lørdag i måneden. Felles aktiviteter med barna, som maling, juleverksted og juletrefest. Noen ganger har vi andre aktiviteter som bowling, matkurs, lekeland eller besøker større lekeplasser. Treffene annonseres på vår facebookside og hjemmeside.


Noen som skal føde på Drammen sykehus i mai? Bor i Røyken, og det hadde vært hyggelig om det er noen i området som har termin i samme mnd. Lurer du på om du skal bli offiser i Frelsesarmeen? Takk til alle frivillige!


FNs internasjonale dag for frivillighet. Frelsesarmeen ønsker å sende en stor takk til alle som stiller opp både i jula og trofast gjennom året. Sykehuset Østfold er den største og mest attraktive arbeidsplassen i Østfold! Hos oss får du gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. Sammen jobber vi for at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.


Kurs i babymassasje for Lier og Drammen 18. Sesongstart barselgruppe 28. Innhøsting på Barnas Stasjon.


Victoria var konfirmant i mai, jeg dro hjem til dem utenfor Drammen for å ta konfirmasjonbildene. Ekstra stas å ta de i nærområdet hvor man har vokst opp, et område man kjenner godt til. Da får bildene en litt større betydning :) Konfirmanten var så flott i sin nye Røykenbunad.


Jeg vil gjerne bli kjent og drikke kaffi og med tiden trille sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg