fredag 10. august 2018

Libanesisk mat lillestrøm

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris. Bestill drømmeferien med Agoda.


Libanesisk mat tilberedes i stein ovn og grill. Mat : Godt tilberedt mat med nye og spennende smaker. Bærer preg av at gode og skikkelig råvarer er brukt.


I totalvurderingen er det lagt mest vekt på mat og service. På Habibi kan du dele ulike små mezaher med dine gode venner. Det vil gi deg en spennende og variert smaksopplevelse. Mezahene består av tradisjonsrike spesialiteter fra midtøsten, det er både varme og kalde varianter, kjøttretter og vegetariske muligheter. Best Dining in Lillestrom, Skedsmo Municipality: See 1Tripadvisor traveler reviews of Lillestrom restaurants and search by cuisine, price, location, and more.


Hos oss tilbereder vi det med moderne Europeiske tilberedningsmetoder. Maten har utrolig med smak uten å være for sterk, passer perfekt både for familier, og for de som vil oppleve noe nytt. Bruk menyen til venstre for å bestemme flere søkealternativer, som f. Libanon Mat - Kokk , libanesisk mat. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Vår meny er en god blanding av det tradisjonelle og moderne Italia. Vi tilbereder all mat med respekt, glede og kjærlighet, og importerer naturligvis gode råvarer direkte fra Italia. Design by casa-mia.


Stedet der vår herre skapte paradiset, der krigene og plyndringene har foregått igjennom tusener av år. Og der det skapes noen fantastiske viner. Vi bruker kun ferske. Maten smakte utmerket og servicen var upåklagelig.


Lillestrøm A la carte Selskapsmeny Selskapsmeny Besøksadresse. I tillegg til nydelig libanesisk mat har de både libanesisk vin og øl på menyen. Da er du personen vi søker til å forsterke laget. Feniqia ligger i hjerte av lillestrøm.


Libanesisk mat lillestrøm

Personen vi søker må ha faglig bred kompetanse. Restauranten vår heter Livu, og du finner oss i Storgata 15. Lokalet vårt er ny renovert med gledelig stemning.


Vi vil med denne muligheten og oppfordre deg og dine kjente til å besøke oss. På menyen vår vil vi klare å tilby deg varierte og spennende asiatiske retter. Tradisjonell persisk mat har lange tradisjoner, og det blir sett på som en utsøkt kunst å kunne tilberede den på tradisjonelt vis. Ris er en uunnværlig råvare, og en persere har gjerne samme forhold til ris som nordmenn har til poteter – det kan brukes til alt … Safran er et populært krydder, men det er ikke hverdagskost. Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i Lillestrom, Thon Hotel Arena garanterer det deg et avslappende og fantastisk besøk.


Libanesisk mat lillestrøm

Hotellet har alt du trenger for et komfortabelt opphold. Service-minded betjening ønsker deg velkommen og guider deg på Thon Hotel Arena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg