tirsdag 7. august 2018

Taco matprat

Her er inspirasjon til din neste tacokveld. Hvilken taco eller tilbehør til taco er din favoritt? En fresh og sunnere bifftaco! Se oppskriften her. Full av gode smaker. Pizzasnurrer er godt! Du finner også mye godt tilbehør. Taco er ikke bare taco. Kort sagt alt til taco ! Dette er en vann-i-munnen-rett.


Taco matprat

Saftig kylling blandet med en smakfull saus, servert med hot salsa og guacamole. Meksikanske tacos serveres ikke med de harde tacoskjellene mange tror. De serveres i myke maistortilla, som denne. Lager du pulled pork fra bunnen av blir det etter vår mening verdens beste tacomiddag. Stek svinenakke med en rub med smak av nellik og allehånde.


Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat. Kanskje du foretrekker kjøttfri taco med vegetardeig, søtpotet, bønner eller blomkål? Ifølge Ipsos MMI spiser over prosent av Norges befolkning meksikansk mat som taco , enchiladas eller fajitas, minst en gang i måneden, skriver Aftenposten. Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco -fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig.


Taco matprat

Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme. Meksikansk taco er noe ganske annerledes enn den tacoen man får kjøpt ferdigpakket på butikken. Med litt ekstra innsats kan du lage autentisk meksikansk taco helt fra bunn av.


Resultatet av å lage alt selv blir mer enn dobbelt så godt som ferdigtaco! Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Og selv om ikke alle elsker laks, så kan det godt være at laksetacos blir den nye hverdagsfavoritten - både hos store og små.


Taco matprat

Ekstra morsomt er det om du lager din egen salsa og ditt eget tacokrydder. Tips: Annen fisk som for eksempel sei, isgalt eller torsk kan også brukes. Trenger du hjelp og inspirasjon til hva du skal ha til middag? Ta en titt på matprat.


For å lage harde tacos fester du den sammenrullede tortillaen med en tannpirker, og steker den raskt til den er sprø og gyllen. Ferdiglagde U-formede taco -skjell er ikke meksikansk, men man kan lage en god og rask versjon av retten med dem. Hold taco -skjellet i hånden og fyll med det du ønsker. Bytt ut tacokjøttet med Oumph!


Klassisk taco med Oumph! Denne oppskriften kan lett gjøres vegansk ved å bytte ut osten med veganosten Wilmersburger pizzatopping og droppe rømmen. Et taco -måltid kan faktisk være et næringsrikt og sunt måltid om du velger de rette ingrediensene og da kan du spise taco selv på en mandag med god samvittighet.


To nesten like tacomåltider. I denne sammenligningen har vi laget to varianter av én fyllt tortilla. Slipp barna løs på kjøkkenet! La barna lære å lage mat med nettstedet MatStart. Her finnes det enkle, gjennomarbeidede oppskrifter på frokoster, etter skoletid-retter, middager og kosemat.


Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Dermed må denne tacopizzaen være en ekte fredagpizza! Fyll tortillas med salat, guacamole, laks, rømme og alt annet du liker. Fisketaco kan både stekes og grilles.


Lag en tacopai når du er blitt lei av vanlig taco , skriver Tina Nordstrøm i boken Tinas oppskrifter for unge kokker. Ikke elte deigen for lenge hvis paibunnen skal bli sprø og god. Det er lett som en plett! Tips 2: Lag en porsjon tacokrydder, og oppbevar det som er til overs, på et glass med lokk. Bruk det til å krydre for eksempel.


Taco matprat

Du kan selv bestemme hvor hot den skal være! Salsa er selvskrevet tilbehør til taco og andre meksikanske retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg