onsdag 15. august 2018

Pinneis

Bildebank Her finner du logoer, produktbilder og andre grafiske elementer. Gå til bildebank Bli kunde Her kan du registrere deg som kunde hos Diplom-Is. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Er du glad i smoothie, kommer du til å elske disse smoothie-pinneisene.

Her bruker jeg bingebær, men du kan bruke akkurat hvilke frosne bær som du ønsker. Både jordbær, skogsbærblanding og blåbær blir kjempegodt! Fargerike fruktpureer av bringebær, kiwi og mango lager du raskt i en blender.


Tilsett litt sukkerlake og frys pureene lagvis i plastkopper eller isformer. Hjemmelaget pinneis med banan og peanøttsmør både smaker himmelsk og ser fantastisk ut. I tillegg er denne nice creamen enkel og raskt å lage!


Denne oppskriften gir deg ispinner.

Pinneis av forskjellig slag er ingen sak å lage selv. Frys ned rester av juice, yoghurt, smoothie eller andre godsaker. Men, nå skulle jeg ha pinneis. Etter litt tid i fryseren hadde jeg endelig en pinneis ! Og da ble det sånn.


Her finner du de beste oppskriftene på hjemmelaget iskrem, alt fra pinneis laget med juice, saftis, yoghurtis og semifreddo til hjemmelaget vaniljeis. Is smaker like godt på en varm sommerdag som til dessert en kald vinterkveld. I denne testen har vi sammenliknet et utvalg pinneis laget på melk, fløte eller soya, som er å finne på bensinstasjoner og matbutikker. For å gjøre en ernæringsmessig vurdering av produktene, har vi sett på innhold av kalorier, protein, fett, og karbohydrater de inneholder per is, altså ikke per 1gram.


Enkel pinneis med deilige bær! Kjør bær, yoghurt, banan og honning sammen i en blender og frys i en plastkledd brødform. Sett ispinner langs midten av formen. Slik lager du pinneis med pina colada og prosecco.


Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Innlegg om pinneis skrevet av Katrine Anita. Is-sessongen er i gang, men for de med matallergi er det ikke bare å velge fritt i isdisken.

Oppskrift: Forfriskende is med ananas og mynte. Kosthold og oppskrifter. Dette fine været vil jo ingen ende ta, og dermed må man bare finne.


En pappkrus ble pakket med iskrem (som ikke var for hard) og ispinnen ble stukket inn. Nydelig, frisk is til varme sommerdager! Moralen i historien om ispinnen er: Du trenger selvsagt ikke ispinne.


Tegninger og malerier av vakre kvinner med lite klær er en gammel tradisjon, men pinup som et masseprodusert fenomen ble ikke virkelig vanlig før med fotografi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg