torsdag 23. august 2018

Genser med hundemønster

Vi har gensere til flere typer anledninger. Velg blant flere merker! Min blogg inneholder for det meste håndarbeider, aller helst strikker jeg.


Jeg pleier å kose meg med hver eneste maske, stort sett i hvert fall. Heklekroken bruker jeg også av og til.

Brodering ble jeg ferdig med dengang det var tvang i håndarbeidstimene på skolen, men symaskina bruker jeg når det er helt nødvendig. Hund Gensere fra Spreadshirt Unike motiver dagers returrett Bestill Hund Gensere på nett nå! Genserne er meget populære, moderne og veldig varme.


De strikkes i forskjellige farger og mønster. Selve hundemønsteret går igjen på alle Polarhundgenserne. Garnmengde: år(1) år(1) år(2) år(2) år(3) år(3) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.


Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Har VELDIG lyst på en genser til lillegutt med hund på og navnet hans, og gjerne noe annet mønster på.

De jeg kjenner som strikker har desverre ikke mulighet eller klarer det oppdraget mitt Så noen her inne som vil ha et strikkeprosjekt eller kan tipse meg om en som gjør dette? Tøff raglangenser med popcorn, strikket i Mandarin Medi. Min mann Kjell, katten Romeo og jeg er bosatt i Spydeberg. Jeg lærte og strikke og hekle omtrent samtidig med at jeg begynte på barneskolen. Moren min var hjemmesyerske og jeg satt gjerne sammen med henne og holdt på med mine håndarbeider.


Men jeg strikker så mye strammere med to farger, så når jeg skulle prøve den på så gikk det helt enkelt ikke. Votter med vakkert motiv, Strikkes med to tråder, fargene er applikert på etter at vottene er ferdige. For mer info se Muffins Verden.


Gode tøfler som matcher vottene over. Elgjegergenser og luer. Herlig og behagelig genser for elgjegere, ulike border med elgmotiv. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Ved å inkludere e-postadressen din godtar du å motta personlig personlig kommunikasjon tilpasset profilen din som kunde. I tillegg vil vi behandle opplysningene dine som vi har samlet gjennom navigasjonen din på nettstedet for å tilby deg innhold som er relatert til din smak, basert på forholdet ditt til merkevaren.


En grå langermet genser med hundemønster.

Gardner and the gang, The Classic Sweater, Greg er produsert i 1 økologisk bomull og helt fri for skadelige kjemikalier. En bekvem genser i supermykt materiale som passer både på skolen og som kosegenser hjemme. En beige genser med dekorativt hundemønster Courtney the poodle.


Genseren er beige, og fargene i mønsteret skifter mellom turkis og rosa. En varm genser trenger ikke å ha lange ermer, også kortermede varianter kan hjelpe deg med å holde temperaturen. Jeg har begynt på et par votter med hundemotiv på. Og jeg har valgt helt utradisjonelle farger til dem… Oppskriften er fra boken Selbuvotten av Terri Shea.


En bok jeg har lyst å strikke alle modellene fra… Vottene skulle egentlig vært strikket i Hifa men det hadde ikke min garnforhandler hørt om. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg