onsdag 15. august 2018

Besøkstider fødeavdelingen bodø

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Fødeavdelingen har fire fødestuer. Vi tilbyr samtaler i forkant av fødsel med kvinner med fødselsangst og ammepoliklinikk to dager i uken.


Besøkstider Ringerike sykehus. Vi har ingen faste tider, det er alltid besøksmuligheter. Henvend deg til vaktrommet ved avdelingen når du kommer. På Føde- og barselavdelingen har vi åpen besøkstid for far og søsken, men ta hensyn til dem du eventuelt deler rom med.


Det er hviletid for mor og barn kl. På denne siden finner du oversikt over de generelle besøkstidene ved hvert sykehus. I tillegg har avdelinger relevante åpningstider, besøkstider og telefontider på sine avdelingssider.


Avdelingen er godkjent som mor-barn-vennlig. Søk etter Barne og ungdoms er-jobber i Bodø. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 20. Sjekk gjerne avdelingen du har fått time hos for nærmere informasjon. Du skal alltid ringe fødeavdelingen og melde i fra om at fødselen er i gang. Foto: Haukeland universitetssjukehus Innleggelse på fødeavdeling.


Mange sykehus har en egen innleggingstelefon for fødende som blir besvart av. Vi er lokalsykehus for Oslo og regionssykehus for Helse Sør-Øst. Prostatakreftkurs, Bodø. Sykehuset Østfold trenger til enhver tid dyktige og motiverte medarbeidere. Hos oss får du en spennende og varierende arbeidsdag hvor du har gode muligheter til faglig og personlig utvikling.


Noen avdelinger har lengre besøkstider , se avdelingen. Avklar alltid med personalet om du ønsker å besøke pasienten til andre tider enn angitt, eller om dere er mange som ønsker å komme samtidig. Barselavdelingen har egne besøkstider. Barne- og ungdomsklinikken (BUK) har ingen bestemte besøkstider. Det betyr at du som fødende får oppfølging som er tilpasset din situasjon og behov.


Når du kommer til fødeavdelingen vil vi vurdere hvilket gruppe som blir riktig for deg. Timebestillinger til gynekologisk poliklinikk etter henvisning fra fastlege. Henvisning og prioritering vurderes av gynekolog. Ved alvorlige bekymringer og akutte tilstander i graviditeten kan fødeavdelingen kontaktes direkte. Så lenge du er innlagt ved avdelingen, er det jordmor du i hovedsak forholder deg til.


Vi prøver å beholde en så god kontinuitet som mulig. De fleste jordmødre jobber både på observasjonsposten og på fødeavdelingen. Vi har ikke legevisitt, men alle pasienter blir diskutert hver dag på previsitt som består av lege og jordmor.


Friske kvinner med normale svangerskap og forventet normal fødsel skal i utgangspunktet føde på fødeloftet. Har du kroniske sykdommer som har betydning for svangerskapet og fødselen eller komplikasjoner i svangerskapet skal du føde på. Tidene står på dei aktuelle avdelingssidene.


Finn du ikkje besøkstida til ein spesifikk avdeling? Gi oss ei tilbakemelding i feltet Fann du det du leita etter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg