onsdag 22. august 2018

Case intervju barnehage

Lurer du på hva case-intervju er, hvem som bruker det og hvorfor? Et case er en praktisk oppgave som gjerne tar utgangspunkt i et problem eller en utfordring som en person eller en bedrift står overfor, og spør hvordan du vil gå frem for å finne en god løsning på saken. Under finner du seks caser. Alle kommer med ulike løsningsforslag, og i venstremenyen er ekspertens kommentarer til disse.


Casene kan brukes til å øve på retningslinjene, enten på egenhån men helst i en personalgruppe.

Case 1: Lise er opprørt Case 2: Kari drar på byen Case 3: Anders skal på hytta Case 4:. Slik briljerer du på andregangs jobbintervju. Du har utkonkurrert de fleste, men drømmejobben er fortsatt ikke helt i havn. Her er rådene fra to eksperter på hva du bør gjøre i andregangsintervjuet.


Vær alltid godt forberedt, du må overbevise når du presenterer dine beste egenskaper og erfaringer – vær et effektivt intervjuobjekt. På et intervju kan du møte alt fra til 3–personer, men la deg ikke stresse av å være i mindretall. Bakgrunnskunnskapen for å løse disse oppgave finner du i Prosjektledelse, 3. Er du innkalt til jobbintervju, har du kommet et stort skritt nærmere jobben.

Men intervjuet har både mange muligheter til å imponere og en del fallgruber. Jobbintervju kommer i mange varianter, og det svært viktig å stille forberedt. Fase 1: Rammesetting: 1. JOBBINTERVJU intervjuspørsmål som avslører mer enn du tror. Sjefene avslører hva de graver etter.


Den som intervjuer deg har alle kortene i hånden og vet hva han eller hun vil spørre deg om. Som rekrutterer møter man store forskjeller i hvordan kandidater stiller forberedt, og allerede her kan du skille deg ut i positiv forstand. Tenk på hvilke spørsmål du ville ha stilt deg selv. Les om stedet på forhånd. Disse spørsmålene får du i jobbintervjuet.


Noen eksempler kan være basert på reelle hendelser, mens andre er fiksjonelle fremstillinger. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Caseintervju betyr at du skal løse en praktisk oppgave på intervjuet, som har med jobben du søker å gjøre.


Skal du til jobbintervju, må du være forberedt på å møte dine motkandidater i heftig diskusjon i håp om å imponere en mulig arbeidsgiver.

Potensielle kunder åpner ikke lommebøkene sine før du har demonstrert at produktet eller tjenesten din faktisk lever opp til løftene. Først må de stole på deg. Det kalles gruppeintervju.


Kanskje gammelt nytt, men faktisk er det vanskeligere å demonstrere dette på en troverdig måte enn vi tror. Hvordan gjennomfører man et godt jobbintervju? Først og fremst må man være godt forberedt.


Deltakerne i intervjupanelet må ha lest søknad og CV grundig, og intervjuet må følge en på forhånd definert struktur. Komplette løsningsforslag. Elektronisk arbeidsbok.


Her finner du løsningsforslag til utvalgte lengre oppgaver fra læreboka. I den elektroniske arbeidsboka finner du oppsett til løsning av oppgavene i læreboka. Torsdag kveld var det juleavslutning i Kronborgsæterlinna for treningsvillige troll.


Hva ser arbeidsgiver etter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg