fredag 3. august 2018

Steke maiskolber i stekepanne

Middagslagingen har aldri vært enklere med nonstick stekepanne fra NetOnNet! La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem. Er så lenge siden jeg har stekt maiskolber at jeg husker ikke helt.


Mais stekt i ovn - Ingredienserbx. Chef Magic eller annen peppersaus ss. Mais er kjempegodt, og smaker helt nydelig på grillen.

Her grilles de på aluminiumsfolie på grillen i et spicy og smakfullt kryddersmør med hvitløk, persille og chili. Dette er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Hvis du ikke har grill, kan du steke maiskolbene i en stekepanne.


Jeg pleier å bruke billige maiskolber på boks men det er hakket bedre med de noe dyrere man kjøper løst eller vakumpakket-forskjellen er dog oftest neglisjerbar etter tilberedning og påføring av rikelige mengder smør #128578; Det er i hovedsak måter å tilberede maiskolber i stekeovn på-med eller uten aluminiumsfolie. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Det finnes en rekke forskjellige tar på corn fritters. I den mest grunnleggende versjonen, er mais bare blandes inn i en lett røre sånn pleide å røre- steke mat, og deretter blandingen øste på en varm stekepanne eller takke. Når du ovn- steke maiskolber , låse deg i sin klassiske, søte smaken, i motsetning til når du koker den, som har en tendens til å slippe sin naturlige sukker til vannet.


Her er en oppskrift på Langtidsstekt kalkun med bakte søtpoteter og maiskolber der samme metode er benyttet.

Kjempebra resultat også på kalkunkjøtt. Supersaftig kyllingkjøtt. Jeg vil benytte meg av metoden i framtiden, men neste gang skal jeg steke kyllingen til temperaturen viser grader. Hestons tips på grader synes jeg ikke ble.


Baconsurret Pølse med peppersaus og maiskolber. Du kan også steke baconpølsene i ovnen. Quesadillas og maiskolber Da jeg vokste opp, var det flere netter når mamma ikke ønsker å lage mat. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne. Grill kyllinglårene i ca.


La tomatene grille eller steke med etter halve steketiden. Kok opp pesto og fløte i en kjele, hell sausen over pastaen. Ha i tomatpureen mot slutten og la den steke med et minutt. Skjær de andre grønnsakene i biter og ha dem i gryten sammen med bokstomater, paprikapulver, hakket hvitløk, laurbærblader og fløte.


Knus tomatene så lenge du gidder med en sleiv. Hell på hvitvin eller vann, men pass på at konsistensen ikke blir for tynn. Jeg vurderer å gå til innkjøp av en elektrisk grill.


Planen er selvsagt at det skal være fint vær så jeg kan grille ute. Men OM det nå skulle begynne å regne, går det an å bruke grillen inne i stedet?

Siden det ikke er gass eller kull skulle det vel ikke være mer farlig enn å bruke et vanlig elek. Man skulle egentlig steke kyllingfiletene i stekepanne men jeg la dem i aluminiumsfolie i ovnen i stedet. Har du grillede maiskolber til overs etter forrige grillfest er de perfekte å bruke i maissalaten. I tillegg til elotes har vi laget en deilig varm ostesaus og hjemmelaget guacamole.


De forskjellige toppingene kan nytes sammen eller hver for seg. Oppskrifter på grillmat og tilbehør. Veldig godt som tilbehør til vilt, særlig fugl. Ha halvparten i en panne med smør og stek dem et par minutter. Bruk alternativt hermetiske maiskolber.


Forfatter: Knut Pettersen Kilde. Rens og skjær maiskornene fra kolben. Varm en stor stekepanne. Tilsett olje og stek maiskornene over høy varme til de har fått god farge og er knapt møre (ca.


5-min). Hvordan koke grønn asparges. Topp med bacon og gressløk før servering. Hvis hermetiske maiskolber – kan du legge dem rett på grillen.


Har du ikke grill tilgjengelig kan du fint grille mais i oven med grillfunksjon eller steke i stekepanne. Ha gjerne på godt smør og salt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg