mandag 13. august 2018

Hekle hodeplagg

Stort utvalg av Hodeplagg. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer!

Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Lyst å hekle et hodeplagg ? Her finner du alle typer luer, capser, hals og hatter for jakt, fiske og friluftsliv. Eller om du trenger funksjonelle og tøffe hodeplagg til hverdag og fritid.


Vi tilbyr hodeplagg fra kjente merkenavn som Aclima, Härkila, Dovrefjell, Bergans og Salomon. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Det er lett å hekle lue!

Grav fram gamle tradisjonsrike stoltheter, og sett dem på hodet. Nå skal det være hodeplagg til bunaden. Og da holder det ikke at bunadsluene blir liggende på hattehylla. Datter mi,Lykke, skulle ha buna og mor mi, Ingbjørg, skulle sy. Hekle - og Strikkepakken.


Dette er en pakke som ene og alene konsentrerer seg rundt hekling og strikking, og som er en kjempegod ressurs for alle som hekler og strikker. Fastmasker hekles oftest rundt begge maskebuene fra omgangen under, men man kan også hekle rundt om den fremre eller bakre maskebuen. Velkommen til DROPS Design!


Nå har du en sirkel som er ca 17. Vanligvis hekler man en taggekant ytterst og da blir det en perfekt størrelse… :O) Hva slags garn du bruker er uvensentlig, dette er en oppskfrift som passer til alle typer garn! Den kippah står å representere vår ydmykhet overfor Gud. I den store hekle - og strikkepakken har vi samlet alt av det aller beste innen hekling og strikking som vi har å tilby deg!


NORDISK FISKEUTSTYR AS. Garnet i oppskriften er Big Sterk som består av fineste alpakka, merinoull og nylon. Hos Friluftsmagasinet finner du alt du trenger til ditt friluftsliv enten det er jakt, fiske eller fritid. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI!


Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14. Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID!

Fortsett med å hekle fm i alle st rundt hele pannebåndet. I hjørnet hekler du fm, lm, fm i samme maske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg