mandag 27. august 2018

Møllerens havregryn

Møllerens havregryn

Gå for en sunn start på året. Produktet er anvennelig til bakst og grøt. Se våre oppskrifter på møllerens. Bakeblandingene våre er selvsagt fri for palmeolje og vi har ikke tilsatt hvetegluten ut over det som er naturlig i melet. Vi har smakstilsatt med blåbær.


Møllerens havregryn

Grøtgrynene trenger ikke oppkok, bare hell varm melk eller vann over. Kjøleskapsgrøt av havre Kjøleskapsgrøt er svært populært. Det er lettvint, smaker godt og er sunt. Vi er på jakt etter den gode, runde og nøtteaktige smaken i havren når vi produserer havregryn , sier Ulevik. Bønder i Solør dyrker havren som brukes til å lage det.


Hele byggryn består av byggkorn hvor de ytterste skalldelene er tatt vekk. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. Gjennom våre produkter ønsker vi å skape bakeglede og bidra til et vellykket og smakfullt resultat hver gang. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Havregryn er veldig næringsrikt,. Grynene varmebehandles lenge for å gi en nøtteaktig og rund smak. Men det er ikke alltid like lett å være så kreativ på morgenkvisten. Her er noen oppskrifter på hva du kan bruke det gylne kornet til.


Dette produktet er helt fritt for gluten. For havregryn inneholder masse energi og næringsstoffer som er bra for oss. I tillegg er det mye fiber i havregryn , og man holder seg akkurat passe god og mett lenge! Kan brukes som frokostblanding eller ingrediens i brø grøt med mere. Se flere produkter hos medlemmer i havreforeningen.


Møllerens havregryn

Kort tilberedningstid. Urkraft lettkokt havregryn er havregryn hvor havren er delt til mindre kornbiter. En bred og stor målgruppe med mennesker som er opptatt av sunnere valg i hverdagen, og som bruker basisprodukter som havregryn som grunnlag frokost og mellommåltid.


For første gang kommer nå glutenfrie havregryn som lettkokte. Ca av det totale marked selges som lettkokte. Våre lettkokte havregryn egner seg godt med melk. Inneholder havregryn , havremel og litt tilsatt salt. Har lite sukker, ikke noe fra tilsatt sukker, og har middels med protein og fiber.


Møllerens havregryn

Fin å ha med på tur, men funker nok ellers også. I tillegg samarbeider vi med Europas fremste leverandør av glutenfrie produkter, Schär. Vet du forskjellen på små og store havregryn ? Kornsorten havre er kjent for å bidra med flere gode helsemessige egenskaper.


De siste årene har havre i form av havregryn og havremel blitt stadig mer populært og det med god grunn. Møllerens glutenfrie varianter av både havregryn og brødmikser. Et Nyt Norge merket kvalitetsprodukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg