onsdag 22. august 2018

Sjokoladekake med jordbær inni

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella.

Sjokoladekake er lett å lage og alltid populært. Oppskriften passer til en langpanne. Ha i kakaopulveret. Her har du en sjokoladekake som rett og slett er FANTASTISK GOD! Kaken har klebrig og myk konsistens og utrolig nydelig smak av sjokolade og valnøtter.


Kaken glaseres med lekker sjokoladeglasur og pyntes med valnøtter. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger.


I dag vil jeg dele oppskriften på denne sommerlige, saftige og gode sjokoladekaken med dere.

Det er en smakfull sjokoladekake som er både saftig og holdbar og som er en favoritt både hos voksne og barn. Den blir høy og fin og er enkel å lage. Altså den perfekte sjokoladekake #128578; Det fine med denEn bonus med. Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Sprø utenpå, myk inni , og dønn flat.


Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften. Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god.


Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske. Pavlova-bunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å lesse på med deilig vaniljekrem, stivpisket lime-krem, frukt og bær. Mascarpone, jordbær og sjokolade er en fantastisk kombinasjon!


Dette er en enkel festkake å servere til mange. Mange av dere har sikkert hatt jordbær med mascarponekrem til dessert i sommer, og dette er desserten i kakeform. Hun driver bloggen Franciskas vakre verden. Jeg må innrømme at den virkelig er superenkel å lage, og smaker helt fantastisk! Hun serverer den helst med jordbær og krem til.


Jeg ville doblet oppskriften hvis du skal bruke den både til dik inni kaken og til å smøre den opp med. Hadde vaniljeis til,og en stor kopp caputshino.

Her består kakebunnen av en helt vanlig, luftig sukkerbrødsbunn. Avkjøl kaken og dekk den med et godt lag sjokoladekrem. Hell flytende ganache over kanten og la det renne ned langs siden.


Sett raskt til avkjøling. Først skal du lage frostingbasen, før du deler den i to deler. Den ene delen skal bli sjokoladefrosting som du skal dekke kaken med , den andre delen skal bli bringebærfrosting som du skal ha inni kaken. Miks smør og melis hvitt og luftig i en kjøkkenmaskin med k-visp. Tilsett creme fraiche.


Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17. Kaninkake med kritthvitt marsipanlokk, bunn i sjokolade og fylt med sjokoladekrem inni. Kan lages med rosa eller blå pynt.


Pyntes med babytema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg