tirsdag 28. august 2018

Bilpute test

Sjekk ut Bilpute Test. Oppblåsbar nakkepute som sørger for at du kan sove i bilen, flyet, osv. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet.


Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene.

Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Men vi anbefaler at en bruker barnesikringsutstyr (beltestol eller bilpute ), så lenge det lar seg gjøre. Beltestol er den beste løsningen, men. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes.


Vi har ikke testet sikkerheten. Ett grunnleggende kriterium har derimot vært at alle småbarnstoler i testen skal være typegodkjent og testet i henhold til det europeiske regelverket. Fakta om testen av bilstoler.

Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. Testen er hovedsakelig basert på bakovervendte barneseter, men ett av setene, Recaro, er framovervendt og kan anses som referansestol. I andre tester har Recaro gjort det bra. I alle våre forbruksprøver og andre tilbakemeldinger fra kunder har vår SecureGuard vist seg å være en veldig intuitiv og brukervennlig sikkerhets-funksjon. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter.


Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler. Sv: når bytte til bil pute ? Vil ikke anbefale bilpute. Kommer bare opp i høyden. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ok, men da tviler jeg på at det har noe å si hva slags bilpute du velger, siden poenget uansett bare er at barnet skal komme høyt nok opp til at setebeltet ligger riktig. Jeg vet ikke om det finnes bilputer uten, men den bør i allefall ha horn på sidene slik at beltet ligger riktig. Gir ingen karakter, kun sertifisering til eller kg. Ja, en bilpute fra Biltema er like greit som en hvilken som helst annen bilpute. Det er tøys at de ikke har noe å si sikkerhetsmessig.


Seter med rygg og noe sidebeskyttelse er selvsagt bedre, men en bilpute er betydelig tryggere enn å sitte rett i setet når man er så lav at selene blir liggende helt feil.

Her har vi ting for større barn. Det er en milepæl i hvert barns liv å bytte fra bilstol til bilpute eller beltestol. Et tegn på at barnet føler seg stort.


Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente. Det er også slik at foreldre ikke er klar over hvor ille det det kan gå. Det finnes to godkjente standarder for test , Rog R129. Plus- test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse.


Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter. Det er ikke alle som oppgir maksimal lengde på barnet, kun vektklasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg