onsdag 20. juli 2016

Spareribs trines matblogg

Litt olje Salt gulerøtter 2g grønne bønner brokkoli Urtesalt Litt smør Start med å sette ovnen på 2grader, og fordel spareribsene i et ildfast fat så de ligger en og en. Kok opp noe varmt vann med salt i, og gjør. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.


Spareribs trines matblogg

Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen? Meld deg på listen for nyhetsbrev her! Hjemmelagde spareribs er en tidkrevende affære, men slettes ikke vanskelig. Den krever riktignok kontroll på varmen, for kjøttet skal tilberedes lenge og over lav varme.


Og har du ikke en smoker så går det helt fint med den grillen du måtte ha også. Sett gjerne av hele sommerdagen til prosjektet hvis det er din første gang, hygg deg i solen mens kjøttet godgjør seg på grillen. Dette måltidet bestod i spareribs med grillsaus, coleslaw (kålsalat) og bønner. Til maten spiste vi selvfølgelig pommes frites siden min mann er belgisk og han vil ha frites til det meste. Tynne skiver av marinert ribbe – for eksempel med en ordentlig barbecuesaus ( Trines Matblogg ) – gjør seg helt fantastisk på grillen.


Ikke alle vet at typiske korte spareribs hentes fra tynnribba, men sånn er det altså. Jeg elsker grønne, litt sure epler. Og er også ofte på jakt etter nye måter å bruke eple på i maten. Det er altfor lett å bare gå den klassiske veien å putet dem i en kake i stedet!


Sausen holder seg fint i kjøleskap en uke, men etter min erfaring varer den sjelden så lenge. Den finner snart veien til annet enn spareribs også. Denne BBQ-sausen er like god som den er enkel. Passer veldig godt til spareribs , men vent med å pensle kjøttet til slutten av grillingen. Mange, meg selv inkludert - av og til - lager ratatouille raskt ved å steke opp grønnsaker i panna.


Spareribs trines matblogg

Her er ei oppskrift på den ultimate ratatouillen, inspirert av ei kokebok jeg har fra Provence. Coleslaw er supergodt til spareribs og grillet kjøtt. Ulike typer salsa passer også godt til grillmaten. Prøv ananassalsa til krydret grillmat, eple- og rødbetsalsa til grillet kjøtt eller fisk og jordbær- og mangosalsa som er litt sterk og fantastisk sammen med grillet svinekjøtt. Til personer ss brunt sukker boks Cola ts røkt paprika skiver jalapenos, hakket ss Grov sennep ss hvitvins eddik.


Kremet mais er typisk amerikansk tilbehør og smaker perfekt til spareribs. Sammen med kålsalat har du det ultimate barbecue-måltidet. Hei, kjære Godt-leser!


PULLED PORK MED BBQ-SAUS OG COLESLAW – TRINEs MATBLOGG. Du kan woke det meste, men det stilles store krav til gode råvarer og god logistikk for å få et godt resultat. I woken kan du putte det meste, det er slett ikke nødvendig med noen oppskrift, men litt inspirasjon kommer kanskje godt med? KYLLINGSATAY MED PEANØTTSAUS OG SPICY. Ingredienser til porsjoner: 3g kål stk gulrot grønt eple ss finhakked sylteagurk dl majones dl.


Bruker den til stort sett alt jeg sous vider. Kecap Manis er en søt soya-saus fra Indonesia. Den er mørk og tyktflytende og er krydret med hvitløk, stjerneanis, soyabønner og sukker. Kan brukes som saus. Jeg heter Ina-Janine, men alle kaller meg for INA.


Spareribs trines matblogg

Velkommen til min blogg! Jeg håper du finner masse inspirasjon her og får lyst til å løpe på kjøkkenet og prøve noen av oppskriftene. Spareribs i Coca Cola agurk antioksidanter bacon banan blåbær brokkoli bønner crème fraîche egg eggehvite fetaost gjær honning hvitløk ingefær kjøttdeig koriander kreftforebygging kylling laks lime løk majones marinere melk omega-ost pai Panko paprika parmesan poteter proteiner rabarbra ris sitron sjokolade smoothie smør sous vide stivelse sukker suppe tomat tomater umami vanilje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg