mandag 11. juli 2016

Barnehageassistent lønn 2018

Som barnehageassistent hjelper du til med de daglige aktivitetene og gjøremålene i en barnehage. PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Hva kan man forvente i lønn i dette yrket?


Man tjener nok ikke så mye når man begynner som barnehageassistent helt uten erfaring og ansiennitet. Hvordan er du sjansene for å få jobb innen dette yrket? Ny lønn og ny, god pensjonsløsning i PBL-barnehagene. Fem år med dragkamp om pensjon for ansatte i PBL-barnehagene er over.


I mellomoppgjøret ble Fagforbundet enig med PBL om en pensjonsordning der prinsippene Fagforbundet har kjempet for, er med. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Sjekk hvor mye du får i feriepenger Feriepengene blir beregnet ut ifra hvor mye du tjente i fjor. Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre.


Barnehageassistent lønn 2018

Lønna er omtrent den samme i kommunale og private barnehager. Jeg er straks ferdigutdannet barnehagelærer, og har jobbet litt som ringevikar i kommunal barnehage i Oslo ved siden av studiene. Jeg er år og hadde ikke erfaring fra barnehage fra før. Jeg har ca 18- kr per time i lønn. Når barnehagene jeg har jobbet i har lyst ut, er det svært få søkere med fagbrev.


Selv om tariffavtalen antagelig ikke gjelder, ser han her at standarden for arbeidstakere under år fra. Som deltidsansatt skal han ha de samme rettighetene (delt på stillingsprosent), leser han. Lønnstabellen for hovedtariffavtalen i KS viser minste garantilønn i stillingene, dvs.


Husk at det kan være lokalt avtalte tillegg du har krav på som ikke kommer frem i de sentrale lønnstabellene. Vi anbefaler at du setter deg inn i hovedtariffavtalen og andre avtaler som gjelder for din arbeidsplass. Tilleggene kan gis som kronetillegg, prosenttillegg eller som en kombinasjon av kroner og prosenter.


Ved prosenttillegg får de som har høy lønn , større tillegg målt i kroner enn de som har lavere lønn. Gis et kronetillegg, får de med lavere lønn en høyere lønnsøkning målt i prosent av sin opprinnelige lønn. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288.


Studietid: Du kan bruke inntil måneder på å gjennomføre dette studiet. Dersom du ser at du trenger lenger tid på å fullføre kan du søke om forlengelse. Hvis du søker om forlengelse før studietiden har gått ut koster det 3kroner pr. Og som assistent telles all arbeidserfaring når man beregner lønn.


Har selv vurdertå utdanne meg, men ettersom lønna har økt og jeg har nok med min egen familie og jobb, så synes jeg vinninga går opp i spinninga og har etterhvert slått det fra meg. Hovedavtale og Hovedtariffavtalemellom PBL (Private Barnehagers Landsforbund) på den ene side og Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Delta på den annen side for perioden 1. Hva er lønnen som assistent i barnehage ? Står så mye forskjellig overalt så tenkte å høre med dere, er det noen som jobber som det her? Flere resultater fra forum.


Barnehageassistent lønn 2018

Bufret Sammenlikningen av lønn i kommunale og private barnehager viser at ansatte i kommunale barnehager i gjennomsnitt har noe høyere lønn. Lønn fagarbeider i barnehage ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg