torsdag 21. juli 2016

Gravidbelte best i test

Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Best som passasjer. Det finnes produkter for gravide ( gravidbelte ) som styrer beltet ned under magen. De kan gjøre det mer behagelig å bruke bilbeltet.


Sent i graviditeten er det best å være passasjer, og skyve setet så langt bak som mulig. Vi gjennomgår trådløse støvsugere fra forskjellige produsenter slik at man lett kan få en oversikt over de ulike modellene. Testen hvor Bosch TAT6A9er blitt inkludert kan leses her. Les testen vår av Huawei Mate Pro her Velg denne om du trenger: Sikker ansiktslås, ett av markedets beste mobilkamera, lang batteritid og ekstremt rask lading, lavere pris enn PPro. Hopp over denne om du: Hater skjerm med busslomme i toppen (kan skjules med programvare), ikke liker glass på baksiden av telefonen.


Disse varmepumpene er best i test. Det er et hav av varmepumper å velge mellom, og det kan være vanskelig å forstå hvilken som er best. I testen har vi inkludert luft til luft-varmepumper, luft til vann-varmepumper og vann til vann-varmepumper, samt en del informasjon om de ulike typene, priser, klima og effektfaktor.


Her er felleskiene som er best i test. Populariteten til felleskiene har ikke falt siden i fjor. De smørefrie skiene er i vinden som aldri før, og vi har oppdatert testen vår med flere modeller.


NAF har også testet vinterens beste dekk og tørr asfalt. Starthjelperne har også andre bruksmuligheter. De kan blant annet forsyne mobilen, PC-en og annet utstyr med strøm. På grunn av størrelsen er de dessuten praktiske å ha med seg. Prisen på starthjelperne i testen varierer fra 5kroner til 2. Dagstursekken har dessuten meiser.


Etter våre erfaringer å dømme egner sekken seg best for dem med litt lengre rygg, så det lønner seg å prøve den på før man kjøper den. Avvikene mellom testet og oppgitt forbruk er på noen modeller enorme. Exide Lithium Power følger rett bak de tre. Biltemas hjelper har også bra starteffekt, men mister poeng ved at den har dårlige klemmer for tilkobling og lang oppladningstid. Den har for eksempel en veldig god sugeevne kombinert med et relativt flatt munnstykke lengst fremme.


Panasonic Lumix G-serien, Sony a7-serien og for eksempel Fujifilms dyrere X-modeller, er blant det beste vi har testet. Her har vi samlet de beste kameraene og de beste objektivene, og kåret vinnerne i hver kategori, slik det det forhåpentlig blir lettere for deg å velge. Se tester av Astral, Regatta og Kokatat mfl. Test : Den beste juleakevitten.


Juleakevitten er en relativt ny oppfinnelse. Dette har vi kommet frem til på bakgrunn av brukeranmeldelser og eksterne testresultater. Resultatet i denne testen er svært jevnt, men det er to støvler som skiller seg ut: Viking Trophy II er best i test. I denne testen har vi tatt for oss modeller for bruk vår og høst. Harkila Forester får også terningkast fem.


En behagelig støvel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg