fredag 22. juli 2016

Bursdagshilsen til datter

Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.


Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Skal du skrive en bursdagshilsen til venninnen din, men er litt usikker på hva du skal skrive?


Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som har lyst til å sende en koselig bursdagshilsen til venninnen din. Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten.


Bamse, Bamse, Bamse bra, fødselsdag skal Bamse ha, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og reven skulle skaffe kjøtt og være kokemester og bake brød og lage mat til femogtjue gjester. Bursdagskort til min datter Nå er det Linda vår som fyller år, og selvfølgelig måtte jeg lage kort til henne.


Denne gangen fikk jeg lyst til å tegne et motiv selv. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Kom med forslag jenter.


Bursdagshilsen til datter

Nevøen min blir år på søndag. Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han. Han er en rolig, grei og flink gutt.


Dikt om kjærlighet til sitt barn - fra en mamma. Bursdagshilsen til min datter som jeg liker å tro er en vakker engel … roennaugrevheim ♦ 5. Det er bursdagen din igjen. Hvor gammel ville du egentlig vært?


Noen mennesker blir klokere med årene. Alle mennesker blir eldre med årene. Så lykke til med de andre to, og gratulerer med dagen! Nyt bursdagen din, og hver dag til det fulle! Det å ha en flott bursdag er bare en liten del av det å ha et flott liv.


Flere i 22-åringens omgangskrets har benyttet anledningen til å gratulere Kylie med dagen. Gratis gratulasjonsdikt, inkludert generelle bursdaghilsninger til datter , bror, søster og barnebarn! Et annet år Jeg ønsker deg et år til Av latter, glede og moro, Overraskelser, kjærlighet og lykke, Og når bursdagen din er ferdig, Jeg håper du føler deg dypt i hjertet, Når bursdagene dine. Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som i deg bor, er du for meg verdens beste mor.


Som moren, så datteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg