fredag 15. juli 2016

Dikt til min vakre datter

Oppdag hvor fantastisk det er å være mor til en datter og alt det medfører i løpet av livet. Den dagen du ble født, da var jeg ikke lenger datteren til min mor, men moren til datteren min. Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt.


Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Kjære lille datter , du betyr alt for meg og du har vist meg mening her i livet!

Før jeg fikk deg trodde jeg aldri jeg skulle elske noen så høyt som jeg elsker deg. Trenger du et godt sitat? Jeg syns du skal prøve å lage et lite dikt selv. Tenk på hva du føler henne, hva slags minner har dere, hva kan du sammenligne dette me hva slags tanker får du når du tenker på henne, hva ønsker du for henne videre i livet og så videre.


Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet, samhold og nærhet. Min datter er så vakker at jeg har ingen måte å uttrykke det på. Ordene mine har ingen sjanse mot den skjønnhet hun utstråler i virkeligheten, den forundrer meg hver gang jeg ser henne.


Så jeg kan skrive hva jeg vil, så sterkt jeg vil, det blir aldri i nærheten likevel.

Derfor kan jeg også leke litt med ordene, og med diktskrivingen. Men de stedene som er opplyst, blir veldig vakre. Også hverdagssteder som rett utenfor huset vårt, der jeg tok et bilde av min skjønne datter i dag. For virkelig å gjøre det komplett, lurte fingeren min seg med på bildet, slik ingen idyll kan være helt ren og ekte, uten at det alltid er noe med den, alltid noe bak.


Han eier vakre ting som han. Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania. Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som i deg bor, er du for meg verdens beste mor. Når disse dager kommer, ikke føl deg trist. Med kjærlighet verdsetter og takker jeg deg for gaven av tid og gleden vi delte, og med et stort smil og den enorme kjærligheten jeg har alltid hatt for deg, jeg vil bare si, jeg elsker deg.


Min själ begynner med fire linjer definisjon, typen min själ er, slik mange av diktene i samlingen gjør. Eller, her er det ikke min själ är, men min själ kan, eller rettere sagt, kan icke. Sjelen kan ikke berette og vite noen sannhet, kan ikke minnes og forsvare, kan ikke overveie og bekrefte. Han satt i stua og hun kom og ga han en kopp te, som var vann. Det er negativ bestemming.


Etter flere kopper med te til far, kom mor hjem. Far fikk mor til å se på mens datteren kom med enda en kopp te. Den personen jeg nå har blitt, er et resultat av verket ditt, med omsorg og råd gjennom alle år, er jeg meget godt rustet her jeg står. Bursdagshilsen til min datter som jeg liker å tro er en vakker engel … roennaugrevheim ♦ 5.

Hvor gammel ville du egentlig vært? Denne vakre , unge kvinne, med smilehull i kinnet, har vunnet mitt hjerte. Jeg ville gitt en kongekrone for å kalle henne min. Gratulasjoner og lykkeønskninger til min vakre yngste datter som har en fantastisk bursdag i dag.


Måtte du alltid være så lykkelig som du er. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om mor og datter og mer enn 11andre emner. Bursdag – Dikt , Gratulasjon, Sitater og Visdomsord. Jeg skriver til døtrene mine for å sette ord på hva jeg føler for dem. Min mamma laget fine album til meg og mine søsken, og siden jeg ikke er like kreativ, skriver jeg heller brev.


På den måten kan de, og jeg, huske ting fra barndommen deres, sier Siv-Anita.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg