fredag 1. juli 2016

Norsk dessert

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. En god og enklere dessert. Hundrevis av forskjellige restauranter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Oppskrift på nydelig sitronpai eller lemon meringue pie som amerikanerne elsker. Og det med en grunn! Denne sitronterten er fylt med en herlig frisk og syrlig lemon cur som på norsk kan oversettes til sitronkrem eller sitronsmør. På toppen ligger et lokk av marengs.


Norsk dessert

Her velger du fylket under du vil se oppskrifter for. Noen av oppskriftene er ufullstendige, men de er gjengitt som de er skreven. Det er også en del oppskrifter som ikke er definert på fylke, og de vises som udefinert.


Komfyren ga mulighet til å bake ting i ovnen, som puddinger og paier. Her får du oppskrifter på tradisjonelle, norske desserter i puddingform. Sago- og semulepudding ble egentlig brukt som hverdagsdesserter, men om du serverer med skikkelig god rød saus, kanskje bringebærsaus med rødvin eller morellsaus, blir de flotte nok også til søndagsmiddagsbordet. Rabarbragrøt Oppskrift (porsjoner) kg rabarbra 2g sukker dl vann g potetmel Kanel Rabarbragrøt: Vask og rens rabarbraen for ytterlaget og skjær den i små biter.


Norsk dessert

Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår, en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av. Tradisjonsmat kan også kalles det folkelige norske kjøkken, noe alle har et ansvar for å bevare og videreføre til nye generasjoner. Det finnes et enormt antall oppskrifter på tradisjonsmat. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. En frisk og enkel dessert med smak av appelsin.


Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering. Tradisjonen med å avslutte et måltid med noe søtt er noe som følges verden over. Dessert – oppskrifter. Hva skal vi ha til dessert , Sissy, spør dernest den nette, lille kokebokforfatterinnen, som er først ferdig og må stagges med dommerens efterlatenskaper før desserten kommer på bordet.


Norsk dessert

Nydelig som en forfriskende dessert etter en tung julemiddag. En deilig drink med mye smak. Klementiner jo for mange selve duften av jul. Her er oppskriften til hele ti porsjoner, så da er det ingen unnskyldning for at julefesten ikke kommer i gang.


Antall porsjoner: 10. Ingredienser: Juice fra sitroner. Revet skall av sitroner.


Trifle er en dessert som stammer fra England og består kort fortalt av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du muligheten til å forandre en mislykket bløtkake til en vakker dessert. Hvordan bake kaker og lage dessert uten å bruke hvetemel?


PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg