torsdag 21. juli 2016

Lage dåpskort selv

Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort.


Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget.

Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort. Dåpskort er fine minner fra en stor dag for et lite barn og de stolte foreldrene.


Hvis du gjerne vil gjøre litt ekstra ut av dåpskortet, kan du lage det på en av CEWE fotostasjonene våre! Her kan du velge mellom flere designmaler, og ja, det er også koselige og søte kort som passer til en barnedåp. Design dine egne fotokort!


Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti.

Lys opp med disse stilige lampene. Med gjenbruk og litt kreativitet får hjemmet virkelig en personlig touch. Det som er så fint med lage kort selv program er at du får det akkurat slik du vil ha det.


Skal du for eksempel invitere til bryllup? Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Så koselig - du er jammen bra snill. Det ble et nydelig kort og det ga meg litt inspirasjon.


Holder nemlig på med et dåpskort selv. Tenker onkel synes det var stas å gi bort et så flott og forseggjort kort. Ha ei fortsatt fin og kreativ helg! Hva med å designe ditt eget heimlaga bryllupskort med foto? Hos fotoknudsen er det enkelt å lage bryllupskort med foto, og du får gode tips hele veien til det ferdige resultatet.


Et brylupskort foto er personlig, og du får designe det akkurat slik du selv ønsker. Jeg lager stort sett alt av kort selv jeg :-) Ikke bare dåpskort :-) Mye av det jeg lager ligger ute på facebook :-) så man kan se det på håndlaget av stine, Men er lenge siden at det er blitt oppdatert noe der nå. Jeg sa sakkalo i stedet for.

Ordet er tilnærmet unikt, har jeg skjønt, bortsett fra at det også er en liten by i Russland … Det er bakgrunnen for navnevalget på bloggen min. Jeg har alltid trivdes med å lage ting selv , og har de siste årene produsert maaange kort. Jeg fikk som vanlig ivrig hjelp, Lukas (5år) syntes det var VELDIG stas å være med å lage en bil ja!


Det du trenger for å lage en slik bil er mønsterkartong, og hvit kartong. Dette er slik jeg laget bilen – du kan såklart lage den akkurat slik du vil! Jeg brukte også dobbeltsidig teip, saks, og sirkelpunch til hjulene.


Ved å klikke på lenkene under får du se hvordan du enkelt kan lage og distribuere julekort - enten du velger å skrive ut selv eller lar andre gjøre jobben for deg. Spør forretningen om å gjøre grovarbeidet for deg med å kløyve lammet i to på langs, og skjære av lår og bog. Lår og bog puttes i fryseren til vinterens lammesteker og lammegryter, og resten brukes til pinnekjøtt. Usikker på hva du skal skrive? Ikke fortvil – vi har lagt opp forslag på tekst i alle våre dåpskort – så du trenger bare å endre navn, dato og sted før du er ferdig.


Så uansett om du vil bruke malene som de er – eller legge din sjel i prosessen - er Optimalprint her for å hjelpe deg med å lage din egen perfekte dåpsinvitasjon. Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. Det er ingen grunn til bekymring selv om design ikke er din sterke side. Gavekortet lagres i Canva-kontoen din for fremtidig bruk.


Du kan når som helst gå tilbake til ditt design for å lage nye varianter av det. Da er det fint at det finnes kule alternativer du kan lage selv , til en brøkdel av prisen for en designlampe. Se de fine lampene og få oppskriftene på de neste sidene.


Du kan her også eksperimentere med nye smaker for å finne din nye favoritt. Skulle du ha noen spørsmål om hvordan du lager din egen snus er det bare å kontakte oss. Kjøp din gjør det selv snus på nett her! Men har du pågangsmot til å bygge hagemøblene selv , kan det være mye penger å spare. Samtidig har du muligheten til å tilpasse de hjemmelagde hagemøblene helt etter hagens mål og dine egne ønsker om for eksempel materialer.


Bygg hagemøbler selv. Nesten uansett hvilket hagemøbel du har bruk for, kan du velge å bygge det selv. Norges eneste gjør det selv magasin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg