tirsdag 19. juli 2016

Cashmere jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Den dempede og elegante okertonen som evner å sette prikken over i’en i et kjedelig grått interiør, - eller ta hovedrollen selv på alle fire vegger, som den tøffe fargen den er. Et klassisk nordisk interiør der Cashmere er en vakker base. En farge med varme og mye personlighet samtidig som den fremhever de andre materialene og fargene.


Her overlates ingen ting til tilfeldighetene.

Select another country for your data sheet. Små, gyldne indslag af kameluldsfarver er vigtige i denne sæson og sammen med blåt giver den et moderne pust til interiøret. Farven tilfører et touch af tekstur og blødhe som gør det hele langt mere spændende.


Bruker du disse fargene sammen er du sikret et vakkert resultat! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.

Jeg overlater nemlig det til han fra nå av. Det er en go varm og behagelig og like aktuell i år som i fjor. Prøv å kombinere den med andre farger enn de man vanligvis ser på bilder, for å unngå fargekartlooken.


Se bilde av fargen på vegg HER. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Jotun LADY svarer:.


Hvit Te blir en lysere variant av Cashmere , men sammen med Tidløs ville jeg absolutt valgt Cashmere og husk at alle farger virker lysere når du får dem opp på store flater så jeg ville prøv jeg tro det. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Se hvor fint det ble når Elisabeth Heier malte en vegg i stua i denne vakre fargen. Malingen er enda mattere enn før, og skal gi et eksklusivt uttrykk – i tillegg til å være mye mer slitesterk enn tidligere.


LISBETH LARSEN, FARGESJEF JOTUN. Del gjerne dine LADY fargevalg i sosiale medier. Paletten avrundes med lune LADY Cashmere – som skapt for en myk og omsluttende atmosfære. Basert på vår egen reise rundt i verden har vi samlet.


Finally my white walls have gotten some colorful company!

Each of us seeks ways to thrive in our everyday lives. Check our webpage to find colours that suit your style. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. En nøytral gråaktig sorttone.


Kan benyttes til de fleste hvitetoner, samt alle andre kulørte farger. Vi har jotun duft på barnerommet, er ikke så fin på fargeprøven, men utrolig fin i rommet, skifter farge etter hvilke farger du har i kombinasjon, med hvit blir den svakt fin rosa, i forhold til rosa blir den litt mer beigerosa, er så fornøyd! Har malt detaljer og mønster i lille prinsesse og roseblad og hvite møbler som base.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg