mandag 4. juli 2016

Pynteknekter

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Se nettsidene til Molla Snekkerverksted. Det kommer ikke frem på siden deres, men de har noen klosser, knekter, og leverer til OBSbygg haugesund.


Stilig, omramming til dører og vinduer med pynteknekter over. Omrammingen leveres med strøk overflatebehandling. Vinduer av trekarmer med 2-lags energiglass og utenpåliggende sprosser. Pynteknekter på vinduslister.


Overmalt furutrapp med sklisikring til 2. Fabrikkmalte profilerte innerdører. Takkonstruksjon med yttertak Tak av A-takstoler med brettex, krysslekter og profilerte stålplater med ru overflate som tekke. Ytterdører mot gate ( tillegg for spesialdører) 18.


Vinduer mot gate ( tillegg for spesialvinduer) 227. Alle moduler og elementer lages fra eget verksted i Norge. De er isolerte, tilpasset et nordisk klima og kan enkelt monteres av personer. Det er planlagt å tilbakeføre bygårdens fasade mest mulig slik den var opprinnelig. Tiltaket har en totalkostnad på kr.


Viksmoen Trevarepå Midtstranda i Hamarleverer produkter som omramming rundt dører og vinduer, utskjærte søyler, mønepynt etc. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord. Det leveres pynteknekter iht. Utførelse løsning sprosser vil være som vist på tegningen av hytta.


Kan leveres i andre farger mot lite pristillegg. Andre fargevalg må avtales med Nye Hytter ved bestilling av hytte. Fleksibel tomannsbolig - et hus som har trendy og klassiske linjer. En stil som passer inn i både etablerte og nye boligområder.


See featured Aldringsmalt Baderomsinnredning I Heltre Furu pages, read about Aldringsmalt Baderomsinnredning I Heltre Furu, and find sites about.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg