onsdag 20. juli 2016

Marius kjole strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Siste mote til riktig pris. Finn din favoritt på ellos.


SISU inneholder ullgarn og nylon.

Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask. Marius tunika med rundt bærestykke. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Så fant jeg ut hvilken lengde kjolen skulle ha, og beregnet maskeantallet og fellingene etter det. Takk for bilder som gjorde at jeg etter mye strev skjønte hva det ville si å strikke opp langs ermehullet! Ser så fin den kanten er på bildet av snuppa med hendene til værs.


Jeg synes disse er så søte. Kjolen var opprinnelig tenkt til et herlig tante- og fadderbarn som blir ett år i mai.

Men ikke før jeg var ferdig med kjolen begynte jeg å tenke på at å strikke str år til en 1-åring kanskje var litt i minste laget! Denne kjolen går derfor inn i strikkelageret mitt og jeg er en erfaring rikere. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på skjørt og kjoler til voksne og barn. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Velkommen til DROPS Design!


Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene. Fin kjole er et supert nøkkelplagg som passer til hverdags, fest og på jobben. Beach Date by DROPS Design - Kjole Strikkeoppskrift str.


Utforsk denne tavlen til knittingtrondheim på Pinterest: Gratis strikkeoppskrifter på dame Bolero, Kjoler og Skjørt. Se flere ideer om Strikkeoppskrift , Gratis og Skjørt. Ull marius kjole til barn med mariusmnster fra mariuskids. S - XXXL See You In Dublin by DROPS Design - Underdel. Hvor kan jeg f taki strikkeoppskriften p denne marius kjolen.


Vi fant dessverre ingen resultater for sket ditt i Nettguide-kategorien. Kan du ha stavet feil eller ville du ske i hele. En klassisk flott kjole som kan brukes til hverdag og fest.


De skal nå få ligge litt i kurven her først og modnes så finner eg nok utav det :) Herlige ble de nå og det blir definitivt ikkje de siste, synd at det er for det meste mørke farger eg har igjen av Fritidsgarnet, ja og en hysterisk GRØNN grønnfarge!

Men med litt oppfinnsomhet finner en dette mønsteret i gamle oppskriftsbøker på biblioteket eller andre plasser. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn, herre og interiør. Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg