mandag 11. juli 2016

Gardasjøen med barn

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.

Gardasjøen Med Barn Prismatch. Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Super pris, det finnes ikke bedre.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Veldig naturskjønt og veldig barnevennlig. Det er korte avstander mellom opplevelsene.

Slik opplevde hun det. Leiligheten er nyoppusset med terrasse som vender mot nydelig basseng. Den er gjennomgående og har aircondition installert, samt at den ligger på enden av bygget, slik at en har vinduer på tre sider. Boligområdet grenser mot stor kommunal park med suverene lekeapparat for barn. Du opplever sjøen på beste måte ved å ta en båttur.


Fra båten får du fantastisk utsikt mot fjellene på den vestre kysten, og de koselige og familievennlige byene ved den østre stranden. Det kan man definitivt, og det er meget populært. Vi la opp ferien etter våre tre barn , reiser en uten barn blir det sikkert andre steder og andre opplevelser. Lykke til med ferien.


Dette var drømmeferien for oss. Flott natur og hyggelige byer. Det milde klimaet og det rene vannet lokker besøkere som vil seile, surfe, klatre, spille golf eller bare nyte sol og bad. Vi kjører langs innsjøen på smale bilveier, med krappe svinger, gjennom eksepsjonelle tunneler.


Ving har reiser til flere spennende reisemål over hele Italia, fra Taormina på Sicilia i sør til Milano i nord. Du kan blant annet besøke hovedstaden Roma, historiske Firenze, eller et av våre reismål på Sardinia og Sicilia, Med Ving kan du når som helst på året skreddersy din ferie i Italia slik det passer deg. Den nordlige delen av sjøen trekker til seg friluftsentusiaster som er ute etter vindsurfing eller utforskning av det forrevne terrenget. I sør er den opptil 1km bred og omgitt av et bølgende, frodig morenelandskap.


Der kan du låne paraplyer og barn kan slippe damp på den tilstøtende lekeplassen.

Den store flate Spiaggia Sabbioni er mer egnet for middelaldrende barn. USD 11per voksen. Bra for barn (23) Budsjettvennlig (22). Bruk gjerne noen dager og velg deg ut noen du vil besøke.


Her kan også de minste nyte en ferie fylt med avslappende dager på stranden og morsomme aktiviteter. Vi har samlet alle ferieboliger i et søk fra de velkjente utleierne. I Italia er sykling en folkesport, og syklister blir ønsket velkommen og føler seg hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg