torsdag 14. juli 2016

Kake tromsø

Bygg din egen unike kake , hent selv hos ditt bakeri eller få levert. Norges største nettportal for kakebestilling. Samme pris som bakeren - Bare enklere. Vi leverer i hele Norge.


Bestilling har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert på dør!

Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Reserver ditt Hotell i Tromsø online. Stort utvalg av hotell i Tromsø.


Tromsø Bakeri har som mål å tilby Tromsøværinger nye og spennende bakervarer. Vi har bakere og konditorer som tar vare på de beste tradisjoner og jobber hardt og målbevist for at du som kunde skal bli fornøyd. Også kjent som bakeriet som baker Byens Beste brød og Norsk Kornbrø samt kaker til spesielle anledninger.


Kakebestilling har aldri vært enklere!

Hjemmelaget kake Tromsø , Tromsø , Norway. Vil dere overraske noen av deres bekjente med en hjemme laget kake ? Familie eller venn? Vi er glade for å lansere fra 01. Er dette ditt firma? Get discount for breakfast.


Catering i Tromsø ! Kjøkkensjefen er totalleverandør innen selskap og catering i Tromsø. Dersom du ønsker skreddersøm for ditt arrangement kan vi også hjelpe deg med å designe din egen meny. Få levert på døren eller hent selv. Derfor har brødene til Bakehuset fått ny look Bakehuset Nord-Norge sine nye brødposer har ikke bare gitt brødene et mer moderne utseende - de har også gjort det enklere for kundene å finne sin brødfavoritt i butikkhylla. Vi har gleden av å servere deg god mat og drikke i ett av de best bevarte og historiske husene i Tromsø.


Vår Cafe finner du i Butikken som serverer deilig lunsj og ikke minst Aunegårdens berømte kaker. På kveldstid kan du nyte kaker , småretter kombinert med god drikke. Vår restaurant finner du i den gamle Bakgården.


Arbeidet de neste månedene vil vise om kake -rundkjøringer er den beste løsningen for å spre trafikken, slik at alle typer trafikanter kommer seg fram. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.

Spiseriet Kafe, Tromsø : Se objektive anmeldelser av Spiseriet Kafe, vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. Vårt mål er å gi deg de ferskeste brødene og kakene. Konditoriet lager kaker fra de gode gamle oppskriftene, i tillegg til at det utvikles nye produkter. Brann i produksjonslokalene på Langnes, og oppkjøp av det nyetablerte Goman-bakeriet, førte virksomheten inn i topp moderne lokaler på Skattøra, som med enkelte justeringer er tilpasset produksjonen til Bakehuset Nord-Norge.


Rispapir: Veldig tynne ark som smaker papp. Smaken legges ikke så mye merke til når den er på en kake. Sukkerark: Tykkere ark i bedre kvalitet som smaker sukker. Merkes ikke i det tatt på smak på en kake. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake.


Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg