mandag 25. juli 2016

Reisetips mai 2018

Reisetips mai 2018

Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! Passer perfekt i lommen, vesken, eller til reisen. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Her er ti spennende ferier for reiseglade nordmenn! Vi står ved inngangen til et nytt år med nye muligheter og impulser. Nytt år, nye muligheter, nye opplevelser. Vi gleder oss til reiser som er utenom det vanlige, å utforske nye reisemål og utvide våre horisonter.


I tillegg er prisene på reiser ofte veldig bra i mai og det finnes store muligheter til å gjøre et reisekupp. Ganske varmt i mai – opp til grader. Om du likevel vil reise lengre bort finnes det alternativ på andre siden av jorden også. Haben wir das Land bereits bereist oder Reisetipps gesammelt, kommst du mit einem Klick auf das Land direkt zu unseren persönlichen Reisetipps und Insidertipps.


Reisetips mai 2018

Dort findest du in der Regel direkt alle Infos zur Vorbereitung, Route, Kosten, Sehenswürdigkeiten, Unterkünften und mehr! Med ferske grønnsaker, blomstrende jakarandatrær og behagelig varme. Men det finnes fortsatt reisemål som er varmere.


Nedenfor kan du se hvor det er varmt, varmere og varmest når du vil ta en pause fra våren hjemme. Jeg har samlet 1reisetips fra redaksjoner for å hjelpe til med planleggingen - og å bedømme begrunnelsene for at nettopp de reisemålene skal være årets heteste. Det er mange spennende og vakre steder i Europa som ofte havner i skyggen av de mer kjente destinasjonene.


Vil du oppdage gjemte ferieperler? Men løfter du blikket, er alternativene mange. Finn flere charterreiser til Portugal i mai.


Chartersesongen på Mallorca starter så smått i den siste delen av mars. Val d`Isère (Bra snøforhol koselig landsby, gode restauranter, bra nattliv) Et annet populært feriemål i de franske alper er Val d`Isère, som sies å være blant verdens beste skisteder med mye variert kjøring, pudder og party. I mai er dagtemperaturen oppe på ca. Alle reiser på et sted. Sammenlign priser og bestill i dag!


Du kan tilbringe hele Chiang Mai -ferien med å utforske den berømte nattbasaren. Når du er lei av å utøve kunsten i lystig pruting, er det imidlertid mer enn nok å utforske. Nasjonalmuseet og den botaniske hagen er ypperlige steder for å suge inn litt lokal kultur og for å trekke inn den utsøkte duften av thailandske orkideer. Gaven til de som har alt - fotballopplevelser glemmes aldri! Gavekort til valgfrie kamper blir alltid godt mottatt!


Lev det gode liv i Italia! Landet som har så uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Om du velger sol og ba historiske byer eller en kombinasjon av alt – skuffet blir du garantert ikke. Her finner du forslag og reisetips til Italia.


Transport Med sin lange kyst og dramatiske natur, har det ikke alltid vært lett å komme seg rundt i Norge. I dag derimot, bidrar et stort nettverk av tog, båter, veier og flyplasser til at du enkelt kan oppsøke de steder du måtte ønske. Hydropolis, Moderne Museum for vann. Ja, du leste riktig.


REISETIPS FRA REISENDE. Tom Egelands nyeste thriller Den 13. Berlintips gir deg de beste tipsene for din reise til Berlin. Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media.


Reisetips mai 2018

Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg