tirsdag 19. juli 2016

Kjemisk kastrasjon hund markering

Lynrask hjemlevering av hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!


Let adgang til klinikken fra motorvej. Dette innebærer at hunden de første ukene kan bli noe mer påvirket av testosteron, men dette anses som uvanlig. Kjemisk kastrering av tisper. Kan hunden brukes i avl senere? Hunden kan parre seg senere, men det anbefales ikke å kjemisk kastrere hunder som senere er planlagt å bruke i avl.


Virkningen kan sitte i lenger enn forventet. Hunden kan ha nedsatt fertilitet som resulterer i at tispen ikke blir drektig eller at det blir få valper i kullet. Om hunden viser positivt resultat av hormonbehandlingen, fungerer vanligvis også en tradisjonell kastrasjon mot problemene. Sjekk hvilke regler som gjelder der du skal stille! Implantatet finnes i to styrker.


Men som sagt er jeg nok enig med konsensus i tråden som sier at litt intens adferdstrening vil hjelpe langt mer. Kastrasjon , enten kjemisk eller kirurgisk, er aldri noen quick-fix i de fleste tilfeller. En kjemisk kastrasjon vil være reversibel i så fall. Kastrering av hund kan skje ved hjelp av medikamenter eller i form av et operativt inngrep hvor testikler fjernes. Dersom man er i tvil om det er riktig å kastrere hunden , kan man forsøke medikamentell kastrering i en periode før kirurgisk kastrering utføres.


Han ble kjemisk kastrert for ca 6mnd siden, da var han ca år gammel. Grunnen til kjemisk kastrasjon var ekstrem markering både inne og ute, og utrolig mye stress mtp løpetid jevnlig i nabolaget. Nå er det en bekjent som har lyst til å få et kull med valper på tispa si, og lurte på om Noddy kunne bistå. Min hund ble kjemisk kastrert pga stress, og det funket kjempebra!


Hunden hadde så mange symptomer og så mye rar adferd som eg gikk jevnlig til adferdsterapeut og veterinær me og prøvde å trene det bort, men ingenting hjalp. Etter et drøyt halvår ble alle enige om at det var best å prøve chip. Hvis hunden har symptomer på for eksempel blærekatarr, kan du forsøke kjemisk kastrasjon. Da setter dyrlegen en chip under hunder , som avgir medisin. Full virkning får man først etter 4-uker.


Behandlingen virker på hannhunder, og all kjønnsdrift forsvinner. Ofte er den beste måten å behandle problematferd på å få hjelp til å trene hunden til å endre atferd. Hvis du ønsker å få hunden din kastrert, må du forsikre deg om at dette er den riktige behandlingen av problemet, og at hunden din vil få et bedre liv etter inngrepet. Som et alternativ til kirurgisk kastrering kan man behandle tisper med forskjellige legemiddel, såkalt kjemisk kastrering. Gjentatt hormonbehandling kan medføre risiko for sykdommer, for eksempel jursvulst og livmorbetennelse.


Vi kjemisk kastrerte vår superdominerende hund , for hvis det ikke funket, ville ikke vanlig kastering funket heller. Så de satt en chip i nakken hans og det tok to uker, så merket vi en SKIKKELIG forandring. Han ble den roligere, snille hunden vi ønsket og trengte. Eneste vi ikke fikk bukt med alle uhellene. De prøvde kjemisk kastrering (Suprelorin) og stresset forsvant riktignok, men han ble istedet utagerende ovenfor andre hunder.


Fra å være en utrolig trygg og stabil hund ble han nærmest aggressiv, så de valgte å ikke gi mer enn én runde med kjemisk kastrering. Han var forøvrig også godt oppe i alder da de prøvde dette. Foreldrene mine prøvde dette på sin hund , men han virket i nedfor de månedene sprøyta fungerte.


Nå dom effekten begynner å avta, har han blitt mye kvikkere PG glad. Han har også hatt blod i urinen, men veterinæren er usikker på om det skyldes den kjemiske kastreringen. Velkommen til Alna Dyreklinikk på ALNA Senter! Engasjerte og dyktige veterinærer. Trivelig miljø, gunstige åpningstider og konkurransedyktige priser.


Hunden vår fikk sprøyte to ganger, og chip to ganger. Og han ble roligere av det. Han fikk fjerna ballene for to mnd siden, og vi har fått en ny hund :D Han stresser ikke, og blitt mye mer bedagelig og trivelig å ha i hus. Før så kunne han stresse til han kasta opp.


Og det selv om han var sliten etter tur. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser. Her finner du prislisten til hver av våre klinikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg