tirsdag 12. juli 2016

Invitasjon 50 årsdag mal

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Mange nye design å velge fra. Lag selv med dine egne bilder. Bruk dine egne bilder!


Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger.

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Skap invitasjoner til party eller fest basert på en av våre gratis maler - og legg inn egen tekst og bilder slik at invitasjonen blir skreddersydd etter ditt behov. Festinvitasjonene skaper du på nett og vi trykker dem i Norge for rask utsendelse.


Her var det veldig mye fint. Lurte på om du kunne lage en til meg. Jeg blir år i november. INVITASJON ÅRS SELSKAP.

Ja, man tror det neppe — tiden går, men den 22. X runder jeg de år og i den anledning vil det glede mig å se familie, venner og bekjente. Omkring en beskjeden buffet blir det mulighet for å utveksle minner fra tiden som gikk, og for å møte de mennesker som på forskjellig vis har preget mitt. Her har vi samlet en rekke eksempler på hvordan du kan skrive din invitasjon. Eksemplene kan passe både til barnebursdag, og til bursdagsfeiring for voksne.


Kanskje du finner en som passer perfekt som mal til din bursdagsinvitasjon? Bursdagsinvitasjon – Eksempel 1. Gratis mal fra greetingsisland. Da kan det være ekstra stas med en mer forseggjort tekst og invitasjon. Er det noen som kan hjelpe meg, kankje med en litt morsom vri? Noen som snart fyller eller ? Eller skal du forberede en stor fest?


En personlig og unik bursdagsinvitasjon vil bidra til å gjøre dagen enda mer spesiell. Du fyller inn feltene i invitasjonene kun en gang, og de kopieres over til neste invitasjon. Gjestens navn blir selvfølgelig ikke kopiert, så du kan skrive inn ulike gjestenavn per invitasjon som skrives ut.

Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Dette for å sikre seg at alle får invitasjonen og ingen blir utelatt. Vi har laget enkle maler til invitasjon , meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut.


Her kan du selv designe og personliggjøre innbydelsene dine. Få ditt eget bilde på, skriv teksten selv og design kortet helt etter din stil, eller bruk en av våre mange designmaler. Et enkelt kort i formatet 10. Kortet er dekorert med to glass i gull.


Glassene er håndlagde og forseggjorte med glassglitter i gull, som har en flott glans. Valgfri tekst trykkes på kortet. La oss ta en titt på noen av prøvene av - årsdag invitasjon ordlyden. I stedet for en kjedelig - årsdag invitasjon kort, ett interessant og fengslende design med unike - årsdag invitasjon uttalelser kan legge opp til ditt stilige kortet.


INNBYDELSE TIL ÅRS SELSKAP. Med Canvas omfattende utvalg av invitasjonsmaler — designet av profesjonelle — vil du sette tonen for arrangementet. Lag en invitasjon som er umulig å avslå. Canvas verktøy for invitasjoner har en mal for enhver anledning, fra bursdager til veldedighetsarrangementer, fra brylluper til pensjonsfeiringer og så mye mer.


Dersom du er ute etter et godt tilbud på bryllupsinvitasjoner, bør du sjekke ut siden til cewe. De tilbyr mange lekre design og har gode priser. Sjekk de ut her: cewe. Har du forresten vurdert å arrangere årsdagen som en temafest? Temafester er kjempegøy og enklere å arrangere enn man skulle tro.


Be gjestene komme i sommerlige klær, hawaiitema om de har. Det triste ved å bli , er ikke at du forandrer deg så mye, men at du forandrer deg så lite. Du er ikke , du er med års erfaring. Alt før (eller 6 70) er oppvarming.


Husk på hvor glad du var da du fylte 10. Nå kan du være gange så glad! Lekene: Pakkeleken Du har pakket inn en truse, parykk eller noe annet man kan ta på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg