tirsdag 26. juli 2016

Djevellue klompelompe

Djevellue klompelompe

Nordens største utvalg av bøker! Vi har pensumbøkene du behøver! KlompeLOMPE MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.


Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Plutselig, på en tur til Vennesla med eldstejenta mi, fant jeg ut at jeg hadde for lite garn og strikkeprosjekter for helgen.


Panisk som jeg ble bare av tanken, bar det rett på garnhandel. På disken i en garnbutikk midt i Vennesla sentrum lå det en bok som nærmest skreik til meg: KJØP MEG! Tittelen var selvsagt Klompelompe.


Genialt med en djevellue som ikke trenger montering! Det skal sies at jeg aldri har prøvd meg på en av de andre variantene, men etter Jane prøvde en gang, og vi ikke sammen engang klarte å finne ut av hvordan vi skulle montere den har jeg ikke giddet å prøve. Men denne syns jeg ble kjempe fin, og den var kjapp og morsom å strikke. Pannebåndet er strikket etter oppskrift fra boka Klompelompe , og jeg har brukt garnet Mandarin Petit sammen med Alv fra ull.


Alt i alt – veldig fornøyd! Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på klær og tepper til premature. De fleste er gratis. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Djevellue klompelompe

Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Klompelompe – Strikk til baby barn og voksen av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland. Omtale: Klompelompe.


Luene er strikket i et smart-liknende garn jeg har kjøpt på Sandnes Garn fabriukkutsalg. Det er superwash og 1 ull, og passet til pinne 5. Midt i blinken for klompelompe -strikk #128578; Oppskriften er, needless to say, hentet fra Klompelompe bøkene Strikk til baby, barn og voksen og min nyinnkjøpte bok Strikk til hele familien. Det måtte jo den håndarbeidsgale mammaen gjøre noe med. Derfor satt jeg en kveld og bladde i den ene boka etter den andre, helt til jeg fant en nydelig kjole i boken Klompelompe.


Denne kjolen har jeg siklet på mange ganger, og endelig fikk jeg mulighet og inspirasjon til å sette i gang! Jeg valgte å strikke kjolen i Mandarin Classic. Nøstebarn har et stort utvalg ullklær, ull med silke og bomull og tilbehør til hele familien.


Våre produkter er økologiske og miljøvennlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg