fredag 22. juli 2016

Lynradar

Lynradar

See lightning strikes in real time across the planet. Free access to maps of former thunderstorms. Beregn ekstra tid til transport og kjøring. Lynradar statisk bilde. Slik unngår du lynet.


Lynradar

Det koster å holde lynradar. Siden er nå blitt så populær at den bør flyttes for å kunne ta unna all trafikken. Kartet viser hvor det er nedbør (regn, slud snø). Fargene gir en indikasjon på hvor kraftig nedbøren er.


I situasjoner med regsitrert lynaktivitet vil hvert lyn vises på kartet. Vent litt, laster bilder. Ved å sende ut radarstråler registrerer radaren hvordan nedbøren. Oppdateres hvert minutt. Radaren oppdateres hvert minutt.


Trykk oppdater i nettleseren for å se de nyeste. Denne siden vil kunne. Værstasjoner i Larvik, Stavern, Helgeroa, Kjose og på Brannstasjon. Webkamera fra Larvik. Real-time strike mapper.


Nettsidene har informasjon fra mine værstasjoner på Fredenshavn, i Stavern, i Kjose, i Helgeroa og på Brannstasjon i Larvik. Dere kan følge med på blant annet temperatur, vin nedbør, sjøtemperatur, sol og UV stråling. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson.


Lynradar

LYNRADAR EN: - Opptil 1lyn siste time mandag ettermiddag fram til 18. Mandag formiddag var det hektisk lynaktivitet over hele Nordsjøen. Olympisk standard er stikkordet som beskriver arenaen.


Samtidig er det laget slik at alle gjestegrupper skal kunne nyte og benytte anlegget. Mine værstasjoner er nå samlet til en side! Inntil videre vil denne siden være i drift som den er nå. Du finner restaurant, aktivitetspark, butikk og fantastiske turmuligheter på toppen. Banen går kontinuerlig hvert minutt i høysesongen.


Velkommen til iNorge. Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter. En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog. Contact: Blitzortung.


This map shows lightning strikes in real time from Blitzortung. The colors represent the age from now (white) to past (dark red) in minutes time ranges. På nettstedet vluchtschemas. Europa til Karibien, Sør-Amerika og Florida.


Også annen reiseinformasjon, for eksempel sitte planer flyselskaper, reise Apps, flyplasser og info om land og flyselskaper. Av: Ingrid Toppe En kaldfront er på vei inn mot Vestlandet, som når land fredag ettermiddag. Nå er det tydelig at ustabil mild luft i forkant av fronten har skapt et enormt tordenvær, og lynet. Powel er et internasjonalt softwareselskap med norske røtter. Våre kunder kommer hovedsakelig fra energi- og anleggsbransjen, samt det offentlige.


Innovasjon og bærekraft er i hjertet av alt vi gjør. Kragerø Resort kan sees om du dreier bildet. Bildet kan dreies rundt 360-grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg