onsdag 13. juli 2016

If kontakt

Norges Hoteste Chat. Tjenesten Bli oppringt stenger en halvtime før vanlig stengetid. Kontakt oss så gjør vi vårt beste for å hjelpe deg. Vil du snakke med oss?


Få oversikt over forsikringene dine, skadesaker, betalinger og forsikringsdokumenter.

Her får du som journalist svar på spørsmål om If, Europeiske Reiseforsikring og forsikring generelt. Du finner pressemeldinger, bilder og video, og linker til våre sosiale mediekanaler. Ta gjerne kontakt ! Her finner du kontakter for administrasjonen og leder av gruppen. Se undermenyer før øvrige kontakter.


If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Nå lurer mange på dette: Jeg har tilbakebetalt en ytelse til NAV, og lurer på om jeg har betalt riktig skatt. Trenger du hjelp eller lurer på noe?

Alle som har tilbakebetalt eller holder. Se også de ulike styrer og utvalg i undermenyen. Onsdager, Alværn, kl. Magnus og Nikolai vil starte opp litt her.


Andre oppfordres til å ta kontakt med Nikolai og henge seg på! Torsdager, Alværn, kl. Enter Forsikring samarbeider tett med bilbransjen. Vi jobber dedikert med å ta vare på deg og bilen din.


Bilforsikringen kjøpes der du kjøper bilen - din nærmeste bilforhandler. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen. På denne siden finner du kontaktinformasjonen til Visma.


Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder. Boliglån – fra nominell rente.


Vi har en av markedets laveste lånerenter. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Vi gjør nettet nyttigere!

Lei av useriøs dating? Gjelder det bestilling, refusjon eller dekning av reiser, kontakt Pasientreiser. Fürst har som mål å sikre leger god tilgang på laboratorietjenester og relevant fagkompetanse - så raskt som mulig. Vi tilbyr analyser innen fagområdene medisinsk biokjemi, klinisk farmakologi, mikrobiologi og patologi. Besøk gjerne vår spørmål og svar side eller kontakt vårt kundesenter.


Har du spørsmål om våre produkter? Stort potensial for å kutte klimagassutslipp i vegtrafikken 31. Feil og mangler på av alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg