onsdag 20. juli 2016

Navnestatistikk 2018

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Dersom vi kaster blikket 1år tilbake i ti var det noen helt andre navn som preget pallen.


Navnestatistikk 2018

Med søk på Irish Babies’ Names i søkefeltet på nettsida, finner en mer om tidlgiere år. Det betyr den som holder i hælen, vernet av Gud. Hopp til hovedinnhold. Guttenavn fra Bibelen er fortsatt populært og brukes av 2prosent.


Mange navn er kjente også i Norge, men du kan også finne navn som fortsatt er sjeldne i bruk i Norge. Vi har sett litt på trendene fo. Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Opphetet debatt om navnestatistikk : - Han går til angrep på det flerkulturelle Oslo.


Navnestatistikk 2018

REAGERER: Bystyrerepresentant og Ap-politiker Abdullah Alsabeehg i Oslo sier det er feil av. Det er niende gang Emma er på topp, og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så langt. Navn som Emma, Maja, Victoria og Filip ble populære i Norge etter å ha vært populære i Sverige noen år tidligere. Svensk navnestatistikk publiseres senere denne måneden. For navneforskere i Norge er det alltid spennede å se den svenske listen opp mot norske trender.


Statistikken er en opgørelse af navne for hele befolkningen, der boede i Danmark pr. Sofie og Jakob topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for fjoråret. Se hvordan det er for hele landet og sjekk hvor mange som har det samme fornavnet som deg i hele landet. Daniel er både et bibelsk navn og har tradisjon i bruk i Norge, så sånn sett passer det godt å bruke.


Men det kan se ut til at foreldre nå heller velger mer fremmede bibelnavn som Lucas og Filip, som ikke har lang tradisjon i Norge. Det utgjør kun prosent av alle guttebarn det året. Hele 4jenter fikk navnet Emma i løpet av fjoråret.


Nå er dette faktisk årtusenets mest brukte jentenavn. Emma kommer fra tysk og betyr stor. I alt fikk 4jenter navnet Sofie eller Sophie i fjor, mens 4gutter ble kalt Jakob eller Jacob.


Navnestatistikk 2018

Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.


Se Statistisk Sentralbyrås nye navnestatistikk her. Jentenavn som slutter på a. Hvert fylke har sine egne farvoritter. Høyde: 200mm Bredde: 96mm Nøkkelord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg