fredag 29. juli 2016

Heklet babylue med ører oppskrift

Her kommer oppskrift på babylue med ører :) Den er kjempe enkel å lage, også blir den sååå søt 3. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Montering: Fest alle løse tråder. Press og strekk arb lett fra vrangen.

Lue: Legg opp lm med rosa, ta sm til en ring med kjm. Denne luen er kjempefin, praktisk,. Nå har jeg endelig fått laget denne oppskriften. Ikke 1 fornøyd med. Du har dagers returrrett på varer som er til salgs (ikke bestillinger) og jeg sender med et angrerettsskjema som vedlegg til deg på mail.


Dette bruker du hvis det skulle være noe. Returretten forutsetter at varen er i den stand som den var da du fikk den. Alle varer er opplyst med pris, hvorav frakten er innbakt i prisen som er oppgitt.

Ville bare si at jeg har linket til deg i innlegget der jeg har heklet babylue på. Gratis oppskrift på heklet bamse. Mine planer for dagen. Muskat bomullsgarn på. Vi har stort utvalg!


God design - lynrask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg! Hva vil du lage idag? Kjøp babylue hos Babyshop. En enkel hekleoppskirft til en kjempesøt babylue med en applikasjon. Luen er heklet med mm heklekrok og drops big merino garn.


Alle mine oppskrifter kan du finne gratis på bloggen min. Her får du ett reklamefritt pdf-dokument med detaljerte beskrivelser på hvordan man hekler lua.

Rnd 1) Magisk ring og lm. Rnd 2) lm, hst i hver hst. Det har tatt sin tiden, men her har jeg da endelig en oppskrift å dele med dere #128578; Jeg har aldri skrevet noen oppskrift før, så håper dette er forstålig. Hekleoppskrift babylue. Jeg har heklet i forhold til denne oppskriften , en uglelue.


Men den er for stor for at det kan være 6-12mnd. Bytt farge, hekle omg vanlig, så feller du hver fm til det er blitt en flat bakside. Jeg hadde 6fm på omg og sydde igjen resten for å få øret så flatt som mulig. La det være igjen nok tråd til å sy igjen hullet OG sy øret fast i hodet senere.


Hvordan strikke lue med ører. Har ikke strikket noe på år og fant heller ingen oppskrift på den. Sikker på at denne ikke er heklet ? I denne boka får du oppskrifter på luer av alle slag: Toppluer, fletteluer, hetteluer, hjelmluer og ørevarmere. Her er det luer til alle: Småbarn, ungdom og voksne.


Alle i karakteristisk Fru Soleng-design, med frisk fargebruk, lekne motiver, lekre mønsterkombinasjoner og ofte inspirert av tradisjonelle mønstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg