mandag 30. desember 2019

Voksi classic mini

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Kjøp Voksi Classic hos Babyshop. Multi-functional and versatile – all year long.

Den kan også fint brukes i babybilstoler! En vognpose er perfekt for deg som skal tilbringe tid utendørs med din nye, nysgjerrige verdensborger, uavhengig av årstid. Voksi Classic Mini er meget velegnet til brug i de lidt mindre klapvogne, i kombivogne og multivogne.


Posen er en helt perfekt løsning, når dit barn skal sove og transporteres. Derudover egner posen sig også som legetæppe og lift. Unik materialekombination.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Finn laveste nettpris her. Specs: Vognpose, Høst, Vinter, Vannavstøtende,. Sammenlign tilbud fra Voksi. Du kan anvende en Voksi pose til al slags vejr - fra barnet er nyfødt og indtil års alderen.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Udover at soveposen altid holder dit barn varm kan den også anvendes som både legetæppe eller dyne. Den vokser med dit barn og snøreåbningerne gør det muligt at åbne den helt op, så den kan bruges som legetæppe.


Voksiposen passer perfekt til barnevogne og kombivogne. Varen er lagt i handlekurven. Til de aller minste barna, er det fint med en minivognpose. Her på Jollyroom har vi et fint utvalg av minivognposer. Vi har massevis av stilige og funksjonelle modeller, samtlige fra gode merker du som forelder kan stole på.


Kan enkelt vaskes ved grader - og tørketromles ved lav temperatur. Funktionella hål i underdelen gör det enkelt att fästa och använda barnvagnens sele. Med en sommerdyne kan du behold e foldefunktionen selv om det er varmt uden for.


For safety reasons we attach the straps to the board and not to the cover!

The carrying board can be used up to maximum kg weight. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Jeg er i præcis samme situation som dig, vi skal også have en kombivogn, og der er voksi classic simpelthen for stor hvorimod voksi mini passer perfekt. Den mest populære og bedste kørepose på markedet er uden tvivl en voksipose, også kaldet Voksi i daglig tale.


Voksi Mini kan bruges som sove- og kørepose, lift eller legetæppe. De mest populære modeller af Voksi er Classic , Urban, Move og Mini , som dagligt sælges i tusindvis verden over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg