onsdag 11. desember 2019

Understell spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


La deg inspirere av våre spisebord i ulike design. Skap ditt helt unike bord ved å selv sette sammen en bordplate og et understell til bord. Se alle bordplater og understell til bord på ikea.

Fem spisebord du kan lage selv! Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Det fineste lager du nemlig selv! Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg.


Spisestuebord med plass til alle. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned.


For å få større spisebord har vi fått ett benkeplatefirma til å lime sammen to 40mm standard benkeplater i oljet eik fra Bauhaus (totalt 125x300). Plata er lagt oppå et gammelt understell , men konstruksjonen av dette er ikke solid nok og bordet er ustabilt. Vi tilbyr mange typer bordunderstell til både små og store bord.


Få et godt tilbud på skreddersydde pakker til ditt behov. Vi kan levere akkurat det du trenger til ditt serveringssted eller lokale. Gyllent og vakkert spisebord.


Taro er en serie spisebord designet av Jasper Morrison for Fredericia. Bordet har et nordisk formspråk og ulike overflater med eiketre. Tenk så fint det ville vært med mintfargede spisestuestoler!


Lager jeg et spisebord for eksempel, kan jo det lages flere ganger, sier Søndervik Sæther.

Han jobber til daglig på verkstedet Bolt, som har spesialisert seg på metallprodukter. Sveising av to understell til bord. Et spisebord og et stuebord. Mangler du et understell til et bord , eller et spesiallaget beslag til flatskjermen?


Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted. Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord.


Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Midtown spisebord er moderne, iøynefallende, dekorative og har et klassisk Art Deco preg. Unike spisebord i heltre og marmor. Vi lager stuebord på spesialmål.


Velg mellom ulike farger og understell og få ditt eget spesialtilpassede bord. Casø 1spisebord fremstår som som et lett og moderne bord. Med hvit laminat topp og butterfly uttrekksplate som gjør at bordet kan bli hele 270cm. Her i hvitoljet eik. Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater.


I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Det kan være splitt i midten som her - og med skråskjærte sider - eller det kan være hel plate med rette kanter. Priser på forespørsel på større mål.


Tilleggsplater settes i på enden. Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.


Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg