onsdag 4. desember 2019

Køyeseng barn alder

Utnytt gulvplassen med køyeseng. Se utvalget vårt og gode løsninger her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Sprell - klassiske møbler til barn. Spar plass og gi barna morsomme lekemuligheter med en køyeseng. Smarte Senger til Barn i alle aldre. Alder på barn i køyeseng Stikkas barneutstyrshjørne.


Jeg tror eldstemann var 4. Gutta må dele et bittelite rom så da tok vi ut bunnen på nederste køye og satte inn sprinkelsenga til minsten der. Når minsten var mndr ga vi opp sprinkelsenga og lot han ligge i den vanlige senga der nede. Gutters høyde og vekt i forhold til alder.

Høyde og vekt i tabell beregnet ut fra en eldre skandinavisk undersøkelse. Bemerk at barna siden da generelt er blitt litt høyere og tyngre. En liten og aktiv kropp trenger en god seng for å få ladet opp til neste dag.


Her finner du kombisenger, køyesenger, loftsenger og vanlige barnesenger. Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Ut av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, ettersom de er like viktige for bruken av de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet. Våre trygge og komfortable barnesenger passer til barn fra år og finnes i en lang rekke stiler og farger. Med et lekent design i sterke materialer med holdbare overflater og myke avrundede hjørner er dette utmerkede senger for barnet ditt.


Og for å gjøre det enda koseligere kan du plassere en sengehimmel over de fleste sengene. Ei køyeseng er mye morsommere enn ei vanlig seng, og veldig praktisk når du har litt lite plass. Hvis den nederste køya bare skal brukes når du har overnattingsbesøk, kan du legge noen myke puter i den og bruke den som sofa til vanlig.


Med køyeseng får du plass til to på plassen for én. Køyeseng , familiekøye eller loftseng – kjært barn har mange navn. Køyesenger gir mer plass til å leke – og til å ha venner på overnattingsbesøk. Barna kan fint leke eller gjøre lekser på en pult under en høy loftseng. På familiehytta vil en familiekøye være en ideell løsning.


Med en køyeseng vil du spare mye plass, samtidig som den gir morsomme lekemuligheter for barna.

Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøye med en dobbeltseng med plass til to personer nederst. Sengen er egnet til både gutter og jenter da de bakre panelene kan vendes og du kan selv ved monteringen velge Rosa eller Blått design. Du kan derfor variere farge opp og nede evt ha samme farge oppe og nede. Vi tilbyr et bredt utvalg av barnesenger i forskjellige stiler til lave priser. Barne sengen er en viktig del av barnets liv og hos oss finner du alt du trenger for at ditt barn skal sove trygt.


Velg mellom stabile, praktiske og sikre barnesenger i forskjellige farger og størrelser for barn i alle aldre. De aller fleste køyesengene er på lager og vi sender da raskt ut fra vårt lager rett utenfor Drammen. Vi leverer køyeseng barn i mange forskjellige størrelser slik at du alltid vil finne en send som passer barnerommet. En god løsning der det er begrenset plass.


Maksvekt viser statisk vekt, med andre ord hvilken vekt senga tåler hvis du ligger eller sitter på den. Ribbebunn er inkludert. Madrass og sengetøy selges separat. Finn din størrelse ved å se i tabellene.


Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet.


Alle mål skal være i cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg