fredag 6. desember 2019

Vekten stjernetegn personlighet

Eller er du vekt og synes det er. Visste du også at ditt stjernetegn kan avsløre noe. Klikk deg videre i dette galleriet fra MSN. Personer som er født i perioden 23. Nøkkelord I balanse.

Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial. Han svinger én vei, så en annen. Vekten er først opp, så ned. Plutselig, som skalaer – perfekt balanse! Men det er alltid den perioden av veiing og dyppe før det øyeblikk himmelske balanse er oppnådd.


Det fysiske utseendet av disse menneskene kan kreve nesten like mye konsentrasjon som personlighet. Det motsatte tegnet av Væren.

De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier. I de tilfeller hvor vekten orienterer seg mot kun den fysiske virkelighet kan imidlertid seksualitet og penger bli et tema på godt og vondt. Mannlig vekt : Den mannlige vekten har vansker med å bestemme seg. Han liker ikke å såre noen, selv om han lett kan gjøre det i ren ubetenksomhet. Han prøver alltid å være rettferdig.


I tillegg er han opptatt av bagateller og misliker rot. Dyrekretsens diplomat. Krangel, stress og uvennskap, ønsker den for enhver pris å unngå.


Derfor kan den strekke seg temmelig langt for husfredens skyld. Sosialt samvær og parforhold er viktig. Den liker ikke å være alene. Han hater å si nei, og sjelden innser at utsettelsen er mer uvennlig enn en regelrett pause på en affære som ikke har noen sjanse for å lykke. Et forhold til en Vekt kan skjemme deg bort for alltid.


Tarot kortet = rettferdigheten. Lykkehjulet = vi snur på livshjulet , snu blikket sitt fra shopping sentere og se heller innover. Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop!

I astrologien deles året inn i tolv stjernetegn. Teorien er at alle som er født i samme stjernetegn deler enkelte egenskaper. Selvsagt har alle sin egen personlighet , men barn som fødes under samme stjernetegn har også mye til felles.


Stjernetegn blir benyttet i astrologi. Ditt stjernetegn avhenger av din fødsesldato og kan fortelle deg mye om din personlighet , ditt kjærlighetsliv og din karriere. For at vekten skal kunne dette , må personligheten være på plass, en balansert personlighet. Ofte står vekten i valgsituasjoner, hva skal de nå velge ? Ved hjelp av stjernetegnet kan du identifisere positive og negative egenskaper ved andre.


Vi gir deg hele voerikten over sterjetegn og kjønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg