tirsdag 24. desember 2019

Voksipose temperatur

Voksipose temperatur

Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Dun inneholder mye luft noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil. I starten skal ham sove i mellom oss, da kan vi enkelt følge med på temperaturen hans og regulere ved behov.


Til senere har vi plassert sengen hans et godt stykke unna vinduet, så jeg tror det skal gå bra. Vi må ha vinduet oppe, ellers sover vi ikke godt noen av oss. Du får følge med tempen. Nærmer den seg grader gir du paracet og ringer legevakten. Så lenge allmenntilstanden på barnet ditt er grei tror jeg ikke du skal bekymre deg.


Dette var iallefall råd vi fikk på legevakta. Her hos babytorvet. Voksi sortimentet, og er du på udkig efter en billig voksipose på tilbu så er det her.


Voksipose temperatur

Med en voksipose er du sikker på at få et produkt, som er lavet af de ypperste materialer, naturen har at. Lokket på Voksi Active kan ikke fjernes, men det kan åpnes helt slik at vognposen blir som et flatt leketeppe på gulvet. Bakstykket er stoppet med ull, som skal regulere temperaturen og forhindre at barnet verken blir kaldt eller svett. Vognposen har individuelle selehull og fungerer derfor best med sittedeler der selen lett kan åpnes. Har endelig bestemt meg for hvilken vogn jeg vil ha, men så kom det store spørsmålet om vognpose.


Kikket litt på det i går. Hadde egentlig bestemt meg for Voksi, siden den gjerne er best? De tre tallene er Comfort, Lower og Extreme. Comfort angir temperaturen for når en kvinne sover uten å fryse. Lower angir temperaturen for når en mann sover uten å fryse.


Voksipose temperatur

Extreme – her handler det ikke lenger om bekvemmelighet, ikke engang om å klare seg uten frostskader, men rett og slett hvilken temperatur du som kvinne vil overleve i. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn må sove udenfor, så længe temperaturen ikke når ned under graders frost. Det er ikke temperaturen , men mere om luften er klar eller diset, der er afgørende. Vi i Skandinavia er vant til å la barna våre sove ute i frisk luft. For de fleste av oss er det en selvfølgelighet at babyen kan sove utendørs i vognen selv om temperaturen kryper under 0°C.


Ja, og vi triller gjerne vognen i allslags vær også! Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Uavhengig av hvor man bor i landet, er felles for de fleste steder at det er kaldt nok midtvinters til at det kreves en varm og isolerende vognpose for barn som sitter og sover i barnevognen. Minstemann har liggi med ett lag tynn ull i flere minusgrader, og koker opp i den nå om dagen.


Valgte annen løsning enn voksi hjemme i helga. Selger denne kjempefine Katvig voksiposen som jeg aldri fikk brukt siden jeg fikk tvillinger. Forsøkte å legge begge oppi et par ganger, men det fungerer altså ikke. Men til en baby er denne super!


Den har en bæreplate og kan slås ut til en stor lekematte. Fungerer som babypose, bærebag, sovepose, leketeppe, junior-dyne og overkast til seng. Kom gjerne innom for å se.


Til de varme sommerdage anbefales det at købe en voksi sommerdyne, så barnet ikke får det for varmt i ulddynen. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Den klassiske voksipose er lavet af ul og din baby kan bruge den fra fødslen og indtil 3-års alderen. Posen bruges primært til at holde din baby varm i barnevognen, men den den kan også bruges som et alternativ til en lift og som legetæppe.


Nedenfor finder du først en gennemgang af den klassiske Voksipose.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg