fredag 27. desember 2019

Privat utleie gran canaria

Privat utleie gran canaria

Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.


Privat utleie gran canaria

Velg mellom massevis av hotell - et av markedets desidert største utvalg! Her kan du nyte flott sandstreder eller den fantastiske og uberørte naturen du finner inne på øya. Utvalget av ferieboliger til utleie er stort og variert.


Vi leier ut feriehus og ferieboliger rundt om hele Gran Canaria. I Puerto Rico de Gran Canaria finner du et stort utvalg av ferieboliger i form av både hus og leiligheter. Dette er perfekt for de som ønsker å føle seg som hjemme og vil lage sin egen mat og styre tiden selv. Bolig til salgs og utleie på Gran Canaria. Bolig kan alle, både privatpersoner og agenter, legge ut sine boligannonser helt gratis.


Gran Canaria Houses tilbyr kort- og langtidsleie, samt salg av leiligheter i det sørlige Gran Canaria. Vi gir garantier på kvalitet til huseier og deres gjester. Feriehus utleie i Arguineguin Gran Canaria Kanariøyene i Spania på Feriebolig-Spania. Lei feriebolig i Arguineguin direkte fra eier. Uansett hvordan du former din Spania-reise, skal du finne logi og overnatting i Spania.


Vil du noe annet enn charterferie så kan du her selv sørge for tak over hodet. AQUAMARINA-komplekset er en stor strandeiendom SYD på øya Gran Canaria , bestående av private leiligheter og bungalower på en vakker strandtomt. Privat leilighet til leie. Anlegget ligger nær Patalavaca og er nærmeste nabo til den store, hvite stranden ”Anfi Beach” med Anfi-anlegget.


Nært sentrum og strender, felles privat basseng meter fra veranda samt en stor solrik terrasse gjør dette til et godt alternativ når du skal bo i Puerto Rico. Stort, godt utrustet kjøkken med panoramautsikt gjør det koselig å lage mat selv. Perfekt for langtidsferierende. Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Gran Canaria Sjekk hvor stor etterspørsel det er i Gran Canaria med vår tilgjenglighetsgraf. Januar er den mest travle måneden i året Gran Canaria.


I September er det flere ledige ferieboliger, ettersom kun er leid ut. Aquamarina Gran Canaria - privat leilighet til leie. LEDIGE LEILIGHETER i Gran Canaria , Arguineguin,. Den moderne leiligheten ligger i en nydelig grønn oase Palm Garden, bare 7meter fra øyas vakreste hvite sandstrand.


Langtidsleie gran canaria privat. Vi som LEIER på Gran Canaria has 18members. Velkommen til gruppen! Her kan leietakere komme i kontakt med utleiere på Gran Canaria , og finne saker. Leilighet for langtidsleie i Puerto Rico, Gran Canaria.


Canary House Real Estate Med et soverom, ba stue med kjøkken og terrasse. Nyheter om Gran Canaria for skandinaver. En ny tomtelov er på vei mot å innføres på Kanariøyene, og det ligger an til at det blir et totalforbud mot bruk av boenheter som ligger på tomter regulert til turisme som faste boliger, gjeldende fra 1. Uforglemmelige turer starter med Airbnb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg