fredag 6. desember 2019

Sunt tilbehør til laks

I tillegg til å være sunt og godt, er laks også veldig anvendelig. Det er fordi mange ulike smaker passer godt sammen med det milde fiskekjøttet. Prøv både syrlig og søtt tilbehør som appelsin og sitrus, eller noe sterkt som chili og pepperrot.


Den faste konsistensen på laksekjøttet gjør det lett å lykkes me både på grill og i. Laks og pasta med timian og Jarlsberg er en utrolig spennende og smakfull miks.

Laks er en veldig anvendelig fiskeråvare som gir de beste retter. Her får du ny inspirasjon. Ovnsbakt laks er en god norsk tradisjon og gjør det lett å like fisk. Server den sammen med ferske rotgrønnsaker eller annet tilbehør etter eget ønske. Gjerne med rotmos eller søtpotet i båter.


Det er utrulig enkelt og krever få ingredienser, men det er så godt! Når alt berre kan settes i ovnen og middagen lager seg sjølv, så er det også midt i blinken i en hektisk kvardag. Vi har oppskrifter på sunt tilbehør.

Barnas laks på kun minutter! Hvorfor er omega-sunt fett? Det er mye tilbehør som passer til laks : Alt av grønnsaker, etter sesong og smak. Salat, vårløk, agurk, avokado. Rømme, sitron eller bare en god olivenolje.


Poteter, pasta, couscous eller ris. Kombinasjonen av laks , revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak.


Frisk kokossalat med peanøtter kan også settes fram som et sunt valg på grillfesten. Sunt tilbehør kan gjerne tilberedes på grillen. Grillet avokado med mango og chili er nydelig til svin, kylling og kalkun. Grønnsaksmiks i folie og grillet squashsalat med pinjekjerner er annet fristende og sunt tilbehør du kan velge til grillmaten.


Prøv deg på en lakseburger neste gang du setter på grillen. Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Finn laveste nettpris her. Begge variantene med sitronpepper, salt og dill.

Tilbehør 1: Fløtegratinerte poteter, slike fra pose i frossendisken, også freser jeg frisk asparges og cherrytomater (jeg tar i tomatene til slutt) i panna jeg har stekt fisken i med salt og pepper. Er ovnsbakt laks sunt ? Selv om laks hører til i den tunge enden av kaloriskalaen, er hvert eneste gram spekket med sunnhet – til og med sunne ting det er vanskelig å få fra andre kilder. Det er særlig laksens høye innhold av omega-3-fettsyrer, særlig n-3-fettsyrene DHA og EPA, som gjør at laksen scorer høyt på sunnhetskalaen. Laks er min favoritt råvare og eg spiser det fleire ganger i veka med variert tilbehør.


Sammen med brokkolisalat blei det en veldig god kombinasjon som eg håper vil friste fleire! Kjempeenkelt og skikkelig godt og sunt ! Vi hadde ei nabojente på besøk sist jeg lagde dette til middag. Sunt Rett Hjem leverer deilig lunsj- og møtemat til din arbeidsplass.


Våre måltider er laget med ferske råvarer og du får et velsmakende måltid som også er sunt og næringsrikt. Vi leverer til ønsket tidspunkt. Laks Laks fortjener definitivt betegnelsen supermat.


Det er mye kritikk av oppdrettslaksen, som i motsetning til villaksen er løs i kjøttet og veldig fet. Beste valg av laks. Stekt laks med stekt grønt tilbehør , raskt og enkelt ;-) Godt og Sunt :-) Laks med Grønn seng.


Laksespyd med deilig tilbehør - sunt , enkelt og godt! Dette er en veldig god og enkel middag som passer ypperlig når man har litt dårlig tid og ønsker en sunn middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg