torsdag 12. desember 2019

Konfirmant rim

En konfirmasjonstale kan også framføres som et dikt. Dette kan være et godt alternativ for den som ikke ønsker å holde en vanlig tale. En tale på rim (eller prolog) behøver ikke å ha en fast rytme, og da er det ikke så vanskelig å skrive talen.


Takket være denne rimordboken er det raskt og enkelt å finne et rim. Se utdrag av konfirmasjonstale på rim her. Tale på rim fra foreldre.

Veldig mange fritidsinteresser er omtalt i talen, så her kan du få en meget godt tilpasset tale. Stolte besteforeldre sier gratulerer med en flott tale på rim. Kjempefin tale på rim fra stolte besteforeldre. Mange fine elementer og vendinger i denne.


Nå er det deg vi feirer ved dette bor og i den anledning så vil jeg gjerne få si deg noen ord. For lille niesa mi er blitt konfirmant , ja, tiden flyr det er jammen sant! Sitater til bruk ved konfirmasjon. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten.


Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til Konfirmanten.

Konfirmasjonsdikt, konfirmasjonskort, konfirmasjonsbilder, konfirmasjonsfest, konfirmasjonstips. For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Konfirmasjonssanger Hva om du kunne kjøpt en ferdig konfirmasjonssang som virker skreddersydd?


Rimordbok (nødrimordbok) - søk etter ord som rimer på. Leter du ettter et fint konfirmasjonsdikt som du kan skrive på kortet til konfirmanten? Innholdsrik og veldig bra.


På denne siden har vi samlet mange fine dikt som kan passe på konfirmasjonskortet. Begynn med et sitat, dikt eller en morsom opplevelse eller egenskap ved dagens æresgjest som du kan bygge talen videre på, framfor kjære konfirmant , i dag er det en stor dag. Våre mest populære sanger.


De to sangene til konfirmanten kan være fra foreldre, besteforeldre, faddere eller andre. En keiser var født - en skikkelig hjerteknuser Unik kontakt - vi er utrolig heldige besteforeldre. Vi ønsker deg lykke på ferden, ut i livet, hvor du skal gå. Og vi ønsker deg framgang i verden i det yrke du nå. At finde et ord der rimer på konfirmand er ikke alltid så enkelt.


Konfirmasjonstaler fra mor og far til gutt Her finner du konfirmasjonstaler fra mor og far til gutt. Her kan du lese hva fire konfirmanter ønsker seg. Er du flink til å lage invitasjoner, så gjør det selv.

I tillegg gir eksperter råd om hvordan best bruke pengegaver. Det er både personlig og hyggelig. Se an ditt publikum slik at det ikke oppstår noen hendelser som kan være pinlig for hovedpersonen.


Når det gjelder tale fra andre enn foreldre så er det gjerne tid man har hatt sammen med konfirmanten. En knallfin tale på rim som inneholder utrolig mange fine elementer og vendinger. Flott tale fra foreldre til konfirmant. Historier og hendelser preger talen.


En god konfirmasjonstale skal først og fremst skjære ned til essensen. Vi gir deg tips til hva du bør ha med i en konfirmasjonstale, og hvilke tabber du bør unngå på den store dagen. På fremtidens stier, en barndom forsvant.


Men barndommens minner i hjertet du gjemmer, så lykken du finner og sorgene glemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg