tirsdag 10. desember 2019

Matroskjole dame

TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Enkel blå matros kjole med hatt. Kostymet består av kort stroppeløs mørkeblå matroskjole med gullknapper, blå sløyfe og påsydd hvit matroskrage. Inkludert er også hvit matroslue.


Hett lager av samme stoff i hvit med mørkblå kanten.

Material: 1 polyster. Dame Herre Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Matroskjole SALG på nett! Strikket i mykt og ullgarn. Passer ca år, men lurt å måle.


Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Her er en oversikt på alle hefter som utgis av Sandnes Garn og samarbeiddesignere.

Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Sexy matros kostyme for dame finner du her i et bredt utvalg - Sexykostymer. Gode priser og rask levering. Søt matroskjole til dame med mange flotte detaljer, perfekt til sommerfesten.


Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne. Vi har barneklær, babyklær, dåpskjoler, festdrakter, bryllupsklær, slips og tversoversløyfer. En mand i uniform er altid en nydelse for kvinder. Alltid gode tilbud og rabatter.


Men en kvinde i uniform er et mindst lige så behageligt syn for mænd! Tag denne søde matroskjole på og overrask din kæreste. Tag ham med på en romantisk og intim rejse ved en helt særlig anledning. Din kæreste bliver helt sikkert super begejstret for denne spontane gestus.


FestFabrikken Drift AS. Søt kjole til en liten jente. Curt Adeler Stredet 7. Let etter skatter hos oss Søk. Kostymer til ulike yrker har Rubens Skattkammer. Klassisk mørkeblå matroskjole.

Fin til festlige anledninger som 17. Kjolen har korte ermer. Litt små i størrelsen. Korte ærmer og kontrastfarvede detaljer. Dress eller finkjole kommer garantert til å være en vinner.


Jocko, Name It, The Tiny Universe og HustClaire. Klikk rundt blant stilsikre jakker, tradisjonelle dåpskjoler og finkjoler. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.


Varme og myke barneklær i 1 merinoull. Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til år. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje.


Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg