mandag 30. desember 2019

Kransekake samson

Laget etter vår egen familieoppskrift med naturlige råvarer og ekstra mye mandler. Kan pyntes til anledning eller etter sesong. En kake som ser flott ut på bordet og som alle liker.


Samson AS Kransekake - Størrelse ringer kan kun bestilles uten pynt. Lite sier anledning som en stor og flott marsipankake.

Uansett om det er bryllup, dåp, bursdag eller kun feiring av hverdagen så gjør det seg med en pent pyntet kake midt på bordet. Hver eneste natt, og hver eneste dag, bakes det ferske bakervarer i vårt bakeri og konditori på Grini Næringspark. Våre eminente konditorer knekker 10. Vi har et variert utvalg lunsjretter som vi håper vil falle i smak.


Vi har bakt brød til Oslofolk i 1år, og nå har vi gjort store endringer. Brødene slås opp for hån langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig. I dag drives bakeriet av 4.

Gamle teknikker og oppskrifter, moderne utstyr, gode råvarer og mye fagkunnskap, erfaring og interesse har bidratt til dagens gode brød. Kransekake - marsipankake, bløtkaker, kake, bakere, brødvarer, konditori, kransekaker, conditori, konditorier, brø kaker, bakeri - Finn firmaer, adresser. Kransekake eller tårnkake som den også blir kalt, er en kake laget av mandler, melis og eggehvite. Den er først og fremst en norsk og dansk tradisjon, og serveres ofte ved høytider og høytidelige anledninger som jul, barnedåp, konfirmasjoner og brylluper, og gjerne også på bursdager.


Den gang lå bakeriet i underetasjen på det som i dag er vårt utsalg på Egertorget. Vår kransekake bakes med mandler og eggehvite etter tradisjonell oppskrift. Pynt kransekaken slik at den matcher din spesielle anledning. Komponer kake: Kransekake. Her tilbyr vi et utvalg av våre kvalitetsprodukter.


Vi vil levere deg kvalitet i hvert eneste produkt. Se salgsbetingelser for bestillingsfrister. Skulle det være noe du ikke finner i nettbutikken tar du kontakt med. Har overrasket meg selv ved å bake kransekake (det var ikke vanskelig!).


Nå lurer jeg på hvor man får kjøpt flagg og slike smellegreier med hatter i til å pynte den med? Alle kransekakene har vel ikke samme leverandør?

Tenkte at det ihvertfall var et par tre forskjellige i salg. Noen nyter klassikere som sjokoladekake, kransekake og wienerkringle med andakt og får vekket barndomsminnene, mens andre lar seg friste til å prøve noe nytt som kanskje ikke engang ser ut som en kake, men mer som en skulptur. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Kransekake Lørenskog - marsipankake, bløtkaker, kake, bakere, brødvarer, konditori, kransekaker, conditori, konditorier, brø kaker, bakeri - Finn firmaer.


Dette bakeriutsalget har siden vært åpen i snart 1år, gjennom to verdenskriger, og tatt imot over millioner kunder. Samson med et 20-talls utsalg i Oslo og omegn. Bakeriet drives i dag av 4. Kvalitet og handverksmessig standard har alltid vært drivkraften hos Samson. Bestill kake #127856; i Bergen fra lokale bakerier.


Norges største utvalg av kaker. Kakebestilling har aldri vært enklere! Vi byr på hyggelig atmosfære i en flunkende ny butikk på CC Drammen kjøpesenter.


Vi har alt du trenger til enhver anledning, catering og møtemat med mer. Kom innom oss for en hyggelig opplevelse – vi ønsker deg velkommen med et smil! Europris - Mer til overs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg