fredag 13. desember 2019

Kortspill lygeren

Stort utvalg av kortspill. Rask levering og lave priser! Hvordan spiller man Lygaren? Her finner du spilleregler. Vant jo nesten allti siden alle trodde jeg løy hele tiden.


Jug er et kortspill for 2-personer. Spillet ligner litt på vri-åtter, men det er to vesentlige forskjeller: man legger kortene med billedsiden ne og man kan juge om hvilket kort man legger på, eller jukse ved å legge på mer enn ett kort. Og, ikke minst så er det en stor forskjell på spillenes vanskelighetsgrad. Det finnes vel stort sett kortspill til alle anledninger, og dette er en glimrende oppfriskning! Jeg var ikke god til å lyve, så jeg løy aldri, men vant stort sett siden alle trodde jeg løy og dermed måtte ta inn kort.


Lillegutt ( år!) har begynt å like kortspill ! Dette spillet spilte vi mye når jeg var liten. Det er mor veldig fornøyd me ser for meg at jeg igjen får en å spille me slik jeg hadde da min mamma og jeg spilte da jeg var liten. Men så kan han bare Krig ( gudjammerlig kjedelig ) og Vri åtter,n. Siste har jeg lært ham med forskjel. Jeg synes det er så kjekt å spille kort.


Kortspill Arkivert. Men har heller en treig mann som synes TV er kjekkere Så nå tenkte jeg at jeg skulle få han hektet på ett kortspill. Så vi kan kose oss på sommerkveldene. Altså kortspill som det går å bare spille to.


Jeg kan de vanlige idiot, vriol. Trenger også nøye gj. Trodde du kortspill stort sett var vri åtter og lygeren ? Gdansk casino diner - question.


Brettspill: De gamle klassikerne som Monopol og Diamanten går. Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga. Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i janua.


Noen ganger ble vi oppdaget av en lærer på inspeksjon, og da var det på hodet ut til de andre på skoleplassen. Heihei fra meg (Didrik) og resten av kinaklassen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg