mandag 9. desember 2019

Sy shorts til barn

Shorts til barn og baby. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


De aller fleste er gratis.

Vil du også strikke eller hekle til barn ? Se våre søstersiders oversikter over strikkeoppskrifter til barn og baby og hekleoppskrifter til barn og baby. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Sy kantbåndet på siden av forstykket og bakstykket. Vreng shortsen og legg ene “benet” opp i det andre, og sy skrittbuen sammen rett mot rett. Klipp et stykke strikk.


Ta mål av midjen din.

Sy strikket sammen til en ring. Har nå sydd på flere farger, og gulle gutten min er kjempe fornøyd. Mønster kan du laster ned HER Det du trenger er ca. Buksen kan du også syr i vanlig bomull eller jersey stoff.


Sy til Babydukke - 1. Myke og herlige stoffer i glade farger! Nettbutikk og stoffbutikk i Tromsø. Sy shorts i designstof i festlige mønstre og farver eller enkle ensfarvede bomuldsstoffer.


Det er nemt at sy nogle glade sommer shorts i vores flotte designstoffer. De skjæres ut i mønstervlies i den valgte størrelse. Vi produserer alle våre mønstre selv, spesielt til din ordre.


Steg for steg hvordan sy en barnebukse med strikk i livet og i beina Dette trenger du: stoff (bomull er det enkleste stoffet å sy disse av). Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Puten er utrolig morsom å sy. Den tar heller ikke så lang tid…. Jeg hadde bestemt meg for at ingen nye stoffer skulle brukes til prosjektet – noe som resulterte i at jeg tok frem altfor mange fristende alternativer fra mitt omfangsrike stash.


Sy glade klær til glade barn som jeg lagde sammen med Ane Sund og Heilt Spesiell.

Jeg hadde ikke nok stoff til å sy en kjole som jeg tenkte jeg skulle begynne på, så da fikk jeg plutselig den lyse ideen om at jeg kunne sy en shorts. Og det fine er at denne kan dere alle lage ved hjelp av mønter og fremgangsmåten på bukse som jeg allerede har delt på bloggen. Shop Bukser og shorts til barn hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Bukser og shorts i ulike farger. Handle raskt og enkelt online hos Ellos. Har i lang tid drevet og samlet på linker til diverse gratis mønster, diy og tutorials som jeg har kommet over på nett.


Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. Derfor håper jeg at noen kan ha nytte av dette. Det overflødige stoffet klipper du av. Det kan være, at du vil glæde dit barn eller barnebarn ved at sy noget smart, nyt børnetøj eller lave en hyggelig, hjemmelavet julekalender?


Du kan her på siden bladre igennem vores udvalg af gratis mønstre og finde netop den sjove bamse, der har potentiale til at blive en fast følgesvend i dit barns eller barnebarns liv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg