fredag 27. desember 2019

Retreq hundebur erfaringer

Velkommen til Retreq International. EN NETTBUTIKK FOR DEDIKERTE HUNDEEIERE HVOR KUN DET BESTE ER GODT NOK! RS ERFARING MED TRENINGSUTSTYR. Utvalgte Produkter. RETREQ Enkelt Aluminiumsbur.


Universalt hundebur av god kvalitet.

Et enkelt bur som som får god plass i de fleste biler, med r. Retreq hundebur er god kvalitet til en lav penge. Et universalt dobbelt hundebur som får god plas. Med riktig vinkel på skråveggene passer dette buret godt mot varevegger og bakseter.


Buret er av aluminium og slikledes lett å håndtere. Det er to seperate dører som fører inn til to adskilte rom for hundene. Passer til de fleste biler. Nå også tilpasset nyere bilmodeller.

Kan brukes som enkelt eller dobbelt bur ved bruk av medfølgende skillevegg. Begge dørene er hengslet ved midtstolpe og utstyrt med sikkerhetslås med nøkkel. To modeller med forskjellig dybde.


Jeg har brukt endel forskjellige løsninger hvor PRIS har vært viktig, men jeg har ikke vært fornøyd med kvaliteten på de rimeligste burene. Hundebur eller sele? Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen.


Det fra vidarxl hadde jo en ganske så nice pris, men vil ha det beste og sikreste av disse burene! Vi lager bur til de fleste bilmodeller. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Stødig og lydløst hundebur i aluminium. Trixie hundebur nr 3. Rundt hele toppen av hundeburet er det god åpning mellom gitteret slik at man er sikret en kombinasjon av god luftsirkulasjon til hundene og fri sikt bakover og til sidene. Godt tilpasset hundens behov for bevegelse og for å trekke seg tilbake.


NAF tenker også på hundens ve og vel, og har testet forskjellige hundebur fra produsenter for å finne de beste.

Og testen avslører store kvalitetsmessige forskjeller på de forskjellige hundeburene. Testen fordeler seg på seks metallbur, to bur i metallnetting, to plastbur, to tekstilbur og seks seler til sikring av hund i bil. PETS PRO HUNDEBUR 4Pets er utviklet av fagfolk for fagfolk, eller rett og slett for alle som nekter å inngå kompromisser for hunden sin.


Vær sikker på å være trygg! ProLine er godkjent av TÜV, og resultatet er enestående i både kollisjonstest og i alle andre områder dekket av den svært omfattende testen. Dyrevelferd kan variere fra meget god til meget dårlig.


For at velferden skal være go må dyret ha positive opplevelser. Her finner du et stort utvalg nødvendig og nyttig, men også morsomt, utstyr til familiens firbente, fra hundebur og -seng til ulike type bånd og seler, skåler, hundeposer, sjampoer og hundeleker som underholder og aktiviserer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg