onsdag 25. desember 2019

Køyeseng barn 160

Utnytt gulvplassen med køyeseng. Se utvalget vårt og gode løsninger her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Sprell - klassiske møbler til barn.

Spar plass og gi barna morsomme lekemuligheter med en køyeseng. Smarte Senger til Barn i alle aldre. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Med køyeseng får du plass til to på plassen for én. Køyeseng , familiekøye eller loftseng – kjært barn har mange navn.


Køyesenger gir mer plass til å leke – og til å ha venner på overnattingsbesøk. Vi tilbyr et bredt utvalg av barnesenger i forskjellige stiler til lave priser. Barne sengen er en viktig del av barnets liv og hos oss finner du alt du trenger for at ditt barn skal sove trygt.


Velg mellom stabile, praktiske og sikre barnesenger i forskjellige farger og størrelser for barn i alle aldre.

I denne pakken har får du med en komplett køyeseng med ribbebunn, rett stige og sengehest overkøyen. En liten og aktiv kropp trenger en god seng for å få ladet opp til neste dag. Her finner du kombisenger, køyesenger, loftsenger og vanlige barnesenger.


Hoppekids Basic Miniloftseng 70x1er en fin og stabil køyeseng , som gir ekstra plass for lek eller oppbevaring. Loftsengen er av høy kvalitet, og er laget av hvitlakkert furu. Stigen kan plasseres på høyre eller venstre side av sengen. Sikkerhetsgodkjent i henhold til EN 747.


Madrass og tilbehør kjøpes separat. Når vi skal innrede rommene til barna våre har vi ofte fokus på at det skal være plass til å leke. Dette krever mye fritt gulvareal, og det skal også være lett å komme til med støvsugeren. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta.


Hos oss får du barnesenger i alle størrelser og utførelser – vugge eller sprinkelseng til minstemann, eller bilseng, høyseng eller etasjeseng til de som er litt større. I menyen over finner du underkategorier hvor du kan velge å se sengene etter størrelse eller type. Det er også egne kategorier. Basic Junior Køyeseng fra Hoppekids - Gir deg to soveplasser, uten å ta ekstra gulvplass - Den nedeste køyen kan innredes som en hyggelig hule. Sett gjerne på et forheng og heng opp lys og pynt med puter - Sengen er svanemerket og overholder alle EU-standarder, samtidig som det er tatt størst mulig hensyn til miljøet.


Finn Køyeseng Barn 160. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Våre trygge og komfortable barnesenger passer til barn fra år og finnes i en lang rekke stiler og farger.

Med et lekent design i sterke materialer med holdbare overflater og myke avrundede hjørner er dette utmerkede senger for barnet ditt. Og for å gjøre det enda koseligere kan du plassere en sengehimmel over de fleste sengene. Sove overflate: 1x cm. Ungdoms system EDEN fiolett køyeseng høyre for barn.


Den moderne ungdoms HUS serien. Utforsk våre senger og finn den som passer deg best. Drømmerom har fokus på stilige barnesenger. Våre bestselgere er køyesenger barn. En av våre bestselgere er Biopb køyeseng for barn.


Dette er en køyeseng med skuff der det er plass til 3. Ellers er Cube køyeseng også en bestselger både til gutt og jenterommet. Av jentesengene er det Alice jenteseng med skuff som selger bra. Brannbil køyeseng x 1med RATT. Stigen på siden gjør sengen praktisk og veldig enkel å komme opp i. Ratt for enkel betjening av brannbilen følger med. Køyesengen er konstruert i meget solid MDF med flotte detaljer.


Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Da er det bare å sette i gir og kjøre av gårde. Ut av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, ettersom de er like viktige for bruken av de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet. Med en køyeseng vil du spare mye plass, samtidig som den gir morsomme lekemuligheter for barna. Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøye med en dobbeltseng med plass til to personer nederst.


Alle køyesengene for barn leveres med års garanti slik at dere som kunder skal trygt kunne velge oss som leverandør. De aller fleste køyesengene er på lager og vi sender da raskt ut fra vårt lager rett utenfor Drammen. Vi leverer køyeseng barn i mange forskjellige størrelser slik at du alltid vil finne en send som passer barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg