tirsdag 24. desember 2019

Strukturbehandling hår

Enten du har langt eller kort hår , så har vi en permanent som passer for deg. Permanent er for all del ikke gammeldags – det finnes alltid nye og spennende måter å bruke produktene på. Elisabeth har helt slett hår naturlig, men ønsket bevegelse.


Bevegelse eller tekstur er noe mange kunne tenke seg, men som gjerne ikke vet hvilke muligheter det er. Keratin Behandling Behandlingen tar olika tid beroende av hårets tjocklek och längd och måste bedömas för en prisbild.

Med Kerasilk Keratin Treatment blir svårhanterligt och frizzigt hår enklare att sköta, lockar dämpas och hela hårstrukturen slätas ut. Med gode volumprodukter i vått hår , er føning mer enn å få håret tørt. Bruker du hårtørkeren på rett måte, vil du ifølge Hansen kunne gi frisyren volum og fylde. Føning av håret kan gjøre underverker hvis du har tynt hår.


Spray håret først med en saltvannspray eller teksturspray, eller klem inn litt hårskum. Sovetrikset Har du langt hår , vask håret om kvelden, føn det tørt og sett det opp i en hestehale. Sover du med håret slik, vil du få mer volum i håret neste morgen.

Vil du våkne med myke bølger i håret , setter du det opp i en knute. Tar du vare på håret så vil det med tiden blir både langt og fint. Har du helbleket hår , er nok ikke dette en behandling for deg.


Likevel kan du bruke stylingen for å framheve teksturen du da allerede har i håret på grunn av slitasjen. Saltvannssprayen er på ingen måte bare for deg som har tatt behandlingen, så du kan likevel få en lignende look, bare mer midlertidig. Jeg føler at det som fungerer best, iallefall på meg er hårkurer. Jeg bruker drøye hårkurer, sover med oljer i om natten (olivenolje er supert) og bruker andre typer håroljer.


Strukturbehandling - accsessoirer, hårpleie, herrefrisør, strukturbehandling , frisørsalonger, barnefrisør, salong, frisersalong, damefrisørsalonger, striper. Velkommen til Snæbbus Rolvsøy. Alle priser er inkludert merverdi avgift.


Skriv inn slagord her! Hvis vi ikke svarer telefonen når du ringer, er det fordi vi ikke svarer telefonen når vi står med kunder, da kunden som er i stolen er i fokus. Den perfekte farge med naturlige ingredienser. Utfører alle typer fargebehandling og striper.


Om du ønsker permanent farge, minicolor eller striper finner vi fargen som kler deg.

Om du ønsker å bli ny, vil vi gjerne hjelpe deg. Vi elsker hårpleie. At våre kunder har et velpleid hår er viktig for oss. Lokalene våre er lyse og trivelige og har adresse Stoa Arendal.


Gratis Parkering har vi rett på utsiden, trapper har vi ikke. Hos oss kan du bestille time eller prøve deg på en drop in. Det kan være sammenheng mellom lavt stoffskifte og lav hormonproduksjon, men med helt normal menstruasjonssyklus er det ikke sannsynlig. Våre frisører har lang erfaring innen klipp, striper, farge, strukturbehandling og brudepynting m. På dette tidspunktet er østrogen-nivået lave. Agaton Sax har en blanding av unge og voksne frisører, og alle våre frisører har svennebrev.


Flere av våre frisører utfører også strukturbehandling (permanent) og avdeling på Lade utfører glatting av hår for de som har naturlig krøll. Her brukes CHI systemet. STRUKTURBEHANDLING.


Uanset hvilken strukturbehandling du ønsker, så medfølger der en plejende hårkur og en afsluttende styling. Priser: Struktur behandling af kort hår , 9kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg