tirsdag 17. desember 2019

Reima vinterdress test

Vinterens viktigste klesplagg. Kjøp Reima vinterdress hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Obs - Storhandel lønner seg.


Parkdresser og vinterdresser fra Reima beskytter mot vin regn og snø.

Leter du etter den beste vinterdressen til småbarn? Reima Stavanger vinterdressen har vunnet testen to ganger, og nå står småbarnsversjonen Gotland for tur. Med Stavanger lykkes Reima med å vise nøyaktig hva høy kvalitet og smarte funksjoner er når det gjelder vinterdresser.


Den har gjennomsnittlig pusteevne. Dressen er myk og helfôret, og har strikk rundt håndledd og føtter. Varm og kraftig slitesterk vinterdress Reima Saana oppleves som varm og lun av barna.


For barn som lett svetter, kan Saana føles litt tett, men de andre barna hadde ikke noen problemer med dressens pusteevne.

Ut over lett slitasje på knærne er Saana i veldig god stand etter vinteren. Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, Reima , Lindberg og mange, mange flere. Flere av disse vinterdressene har blitt kåret til best i test , og så fort du har bestilt en av dem fra oss, tar det bare noen få dager før du kan hente den på posten!


Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Testens dyreste, Helly Hansen, klarer ikke vanntetthetstesten. Det gjør derimot testens billigste, Europris.


Det er helt tydelig at det er mulig å lage vanntette dresser uten at det nødvendigvis må koste så mye. Shop for Reima at Alex and Alexa. The best kids Fashion. Se vårt utvalg her! Finn de beste tilbudene!


Den beste tiden på vinteren. Kalde dager, kule priser! Reima Tec Tornio (Testvinner – delt førsteplass) Dette er virkelig en solid og god dress fra finske Reima.


Den er glattere i stoffet enn vi er vant til, men dette er fordi den skal være hakket mer vanntett enn Stavanger-varianten – stoffet gjør også at dressen føles lettere og mer bevegelig enn denne.

Sammenlign pris på Reima vinterdress og parkdress. Vi hjelper deg å velge vårdress barn, høstdress barn, softshelldress, kjeledress barn, barnehageklær, utedress, vinterdress salg - blant varer. Totalt sett holder denne vinterdressen høy kvalitet og dekker de viktigste formålene meget godt.


Dette er også en vinterdress som gjerne kan arves av yngre søsken. Reima Copenhagen er varm, tørr og vindtett og tåler barnelek gjennom hele vinteren. En parkdress eller vinterdress til barn bør være vannresistent og slitesterkt nok til å tåle lek og høy aktivitet. Det kan også være smart å se etter detaljer som avtagbar hette og reflekser, som sikrer barnet mot uhell. En parkdress kan gjerne være uten eller tynt fôret, mens en vinterdress ofte er vattert mot kalde dager.


Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Barn må gis muligheten til å leke utendørs i all slags vær, slik at de kan rulle i snøen og plaske i vanndammene. Reima har tenkt på det ved utforming og design av sine produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg